Prezentare Surianu Sebes32Conflictul dintre Armando Popescu și Dan Uleșan se transformă într-o serioasă telenovelă. Cei doi având o dispută de la distanță în articolele publicate de site-ul nostru. 

Vă prezentăm mai jos poziția oficială a finanțatorului echipei Șurianu Sebeș: 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Referitor la declarația dumneavoastra doresc să fac câteva precizări:

1. Lăsând la o parte interpretările făcute după bunul plac, la „calitățile” pe care le dețineți, precum nesimțirea și aroganța, aș dori să mai adaug încă una, nedescoperită de mine la întâlnirea de ieri, dar constatată după declarația de azi și anumie, cea de MINCINOS. În condițiile în care discutăm despre o intrare „criminală” (cum ambele tălpi în față, din spate, fără a avea nici cea mai mică intenție de a juca mingea, direct pe gamba și glezna adversarului, care proteja mingea să iasă în out), nesancționată cu cartonaș roșu de către arbitru, afirmația dumneavoastră nu a fost nici pe departe cea din declarația dată, ci: „Dacă nu îți convine ține-ții acasă”! Diferența dintre afirmația din declarație și cea reală este că, dacă în cazul ambelor emanați aroganță, în cazul celei reale se adaugă și nesimțirea. Domnule Uleșan, ceea ce este peste puterea dumneavoastră de înțelegere este faptul că, numai datorită unei șanse imense nu s-a întâmplat o nenorocire. Dar sigur că, neavând nici o legătură cu dumneavoastră, vă „lasă rece”! Mai tragic este că nu sunteți singurul cu această atitudine. Pot fi adăugați și arbitrul, și observatorul. Dar la aceștia nu mă miră, raportul ambilor fiind identic (așa cum sigur ați remarcat), scris ca după o dictare! Dacă în cazul lor atitudinea este de înțeles, fiind direct interesați să acopere…la dumneavoastră devine de neînțeles. Doar dacă, nu cumva, spiritul de fronda v-a cuprins și pe dumneavoastră!
2. Încercarea de a crea imaginea unei polemici între un novice (adică eu) și un atotștiutor (adică dumneavoastră) este o încercare parșivă de derutare a opiniei publice, făcută în totală necunoștință de cauză. Domnule Uleșan, nu sunt de 2 ani în fotbal! Sunt de doi ani implicat (direct) în fotbalul din județul Alba, ceea ce este cu totul altceva! Și pentru că sunt convins că nu mă cunoașteți și vă aruncați în afirmații hazardate, doresc să vă spun că am jucat fotbal 10 ani la Corvinul Hunedoara la nivel de copii, juniori și tineret, apoi la Mureșul Deva și în armată la Chimia Turnu Măgurele. Aceasta până am plecat la facultate.
3. Tot o minciună este și afirmația pe care o faceți cum că eu v-am spus că spus că nu știu ce scrie și dumneavoastră ați spus că e problema mea că nu știu să citesc! În realitate, mi-ați arătat doar raportul observatorului, v-am spus că nu înțeleg scrisul (pentru că era ilizibil), vi l-am înapoiat cu solicitarea de a-l citi dumneavoastră, moment în care ați afirmat că nu puteți, pentru că nu înțelegeți scrisul!!! Dar Sigur că, disputa trebuie să pară a fi una între un incult (adică eu) și un om cult, vecin cu înțelepciunea (adică dumneavoastră). Domnule Uleșan, am terminat o facultate, am predat șase ani la facultatea de drept din Brașov și sunt de 12 ani directorul general al unei companii. Vă asigur că știu să citesc și am convingerea că am citit mai mult ca dumneavoastră!
4. Afirmația că l-am „luat de gât” pe acel jucător este și ea o minciună! Adevărul este că pe tunelul spre vestiare, am pus mâna pe el (în zona feței) și l-am împins. Iar dovadă că pentru dumneavoastră este prea greu să înțelegeț este tcmai faptul că vă înșelați asupra esenței. Esența nu este că eu am împins un jucător ci că, oricâte regulul ar avea jocul de fotbal, cea care trebuie să primeze este cea referitoare la sănătatea și integritatea fizică a jucătorilor. Și că la Sebeș putea avea loc o tragedie. Și că dumenavoastră sunteți părtaș la încercarea de ascundere a mizeriei sub preș, alături de observatorul jocului, din moment ce aveți o astfel de atitudine.
Și în final doresc să vă întreb și să vă transmit ceva. Am privit fotografia dumneavastră, atașată declarației pe care ați făcut-o. Am convingerea că nu am greșit cu nimic în ceea ce vă privește!
Întrebare: Domnule Uleșan, dacă fapta mea se sancționează cu două luni de suspendare și amendă de 800 de lei , AROGANȚA, NESIMȚIREA, MINCIUNA ȘI COMPLICITATEA dumneavoastră cum se sancționează? Sau, dacă preferați, gândiți-vă la vorba aia: „În lumea asta prost făcută,……..”
Sper ca renunțarea la funcția pe care o dețineți în cadrul Comisiei de Disciplină să nu fie tot o minciună. Nu de alta, dar m-aș bucura ca cererea mea de excludere a dumneavoastră să rămână fără obiect! Și, poate, vă ia exemplul și domnul observator Marcel Neagu! Și, poate, și alții! Pentru binele fotbalului din județul Alba!”, a fost textul trimis de către Armando Popescu, în răspuns la declarația oferită de Dan Uleșan.
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

9 COMENTARII

  1. Bravo domnu Armando! Succes in lupta cu morile de vant! Daca toti oamenii din fotbalul judetean ar avea curajul dvs sa le spuna in fata cat sunt de misei cei care “conduc” fotbalul poate ca ceva s-ar putea schimba. Dar o sa vedeti la adunarea generala ca turma va urma ca intotdeauna … magarul! Din pacate …

  2. Bai Ule, tu chiar nu ai auzit de ar man do? bun jucator,exceptional chiar,a fost remarcatul lui Il Luce si a fost la un pas de nationala de oameni de mingi…tu ai auzit bre? la turnu magurele,mare echipa,deci te rog frumos,o clipa de memento.

  3. Nu doar de IL Luce a fost remarcat, l-au remarcat și echipe mari din afară. ..gen… FC Maidan-ezu, FC Pipirig-us și multe altele, doar ca el fiind patriot, a rămas la echipele din tara. Mare fotbalist Armando ăsta! Jos pălăria!

  4. Sa trăiască domnul Jose Armando. Imi place de tine nea Jose, parcă ai fi o combinație dintre Lila si Axinte din Vacanța Mare. Nu te lăsa nea Jose, luptă-te cu Costel ca să poti spune cu mîndrie la sfîrsit: am înfrînt. Io te felicit pentru locul 3 pe care îl vei ocupa cu echipa ta la finalul campionatului.
    Te pupă pe botic, Vecinul Mitică.

  5. Ar fi frumos sa promovam fotbalul in judet si sa incercam sa fim un exemplu pentru copii si juniori iar cei care investesc in fotbal sa stea deoparte si sa fie un bun exemplu petru comunitate

  6. Domnule,, director profesor de drept ” v-ati permis sa-l jigniti de mai multe ori in acest articol pe sotul meu.Si pentru ca ,,daca taceai filozof ramaneai” am o surpriza pentru dumneavoastra si pentru toti marii finantatori din judet. Eu sunt cea care l-am rugat de mai multe ori sa renunte la activitatea de la comisia de disciplina si era hotarat sa o faca din sezonul urmator. Dar in memoria unui prieten si coleg care cred ca se rasuceste in mormant când vede ca etapa dupa etapa sunt tot mai multe cazuri de violenta ,primiti suspendari si amenzi si continuati sa-i acuzati pe ceilalti pentru faptele dumneavoastra va promit ca nu-si da demisia si va recomand sa cititi regulamentele pe care le aprobati la adunarile generale si apoi uitati de ele. Despre,, activitatea si experinta” dumneavoastra in fotbal intradevar va recomanda ca fiind un mare cunoscator al fenomenului!

  7. Doamna Ulesan, nu intentionam sa comentez mesajele la acest articol dar pentru ca ati intervenit si d-voastra am sa raspund. Este normal sa va aparati sotul. Dar la fel de normal este ca si eu sa imi apar echipa. Am fost la AJF pentru a ma convinge ca ceea ce s-a intamplat a fost transmis corect si complet. Si am constatat ca nu e asa. Din pacate, unii considera ca un adevar trunchiat ramane un adevar. Gresit. Un adevar trunchiat este o minciuna! Iar in ceea ce il priveste pe sotul d-voastra ar trebui sa stiti ca el a fost primul care a jignit. Iar cererea de excludere a lui din Comisia de disciplina sa fiti sigura ca o voi face. Pentru ca o buna cunoastere a regulamentelor nu este suficienta. Acolo (in comisie) trebuie sa fie oameni echilibrati si echidistanti care sa stie ce e respectul. Iar sotul d-voastra a dat dovada de contrariu. Sunt dezamagit de inceputul si sfarsitul comentariului d-voastra. Mi-as fi dorit sa nu le faceti dar, sigur, ar fi fost mult prea mult. Sunt sigur ca toti din acest fotbal judetean au fost mari fotbalisti, remarcati candva al lui Il Luce. Cu siguranta si sotul d-voastra. Am convingerea ca, candva, si d-nul Infantino a fost remarcatul lui Il Luce si are un CV de fost fotbalist impecabil. Este o conditie sine qua non. Eu nu am avut privilegiul acesta. De aceea raman la Surianu 1945 Sebes. Va doresc mult succes doamna si, pana la urma, sper sa reusiti sa va convingeti sotul! Cu sinceritate si respect!

  8. Măi ,, barosaneala” , l-ai văzut tu pe Ulesan sa posteze în numele soției lui? Ești varză tată, femeia și-a susținut soțul și în plus a postat cu numele real, nu sub anonimat, așa ca nu văd problema ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.