Deși a precizat că în această săptămâna își va decide viitorul, investitorul Armando Popescu rămâne pentru moment în afara fotbalului, după ce nu a ajuns la niciun consens cu Performanța Ighiu. Acesta a negociat și cu cei de la Cugir, însă nu a ajuns la niciun acord, drept urmare discuțiile au intrat în impas, deși Armando Popescu a precizat că nu va sta departe de fenomen.

Performanța Ighiu părea să fie preluată de Armando Popescu, însă acesta nu a ajuns la un numitor comun cu edilul comunei Traian Rusu în ceea ce privește bugetul. Oricum, suntem aproape de începutul lunii februarie, iar orice altă amânare ar putea atrage după sine probleme în pregătire, în cazul în care cele două parți vor bate palma.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„La Ighiu ar fi lucrurile mai simple din punct de vedere al organizării, dar sunt probleme bugetari destul de mari. Am cerut un buget rezonabil pentru retur, de 3 la sută din bugetul comunei, care nu se ridică la ceea ce a fost în trecut la Ighiu, și am precizat că suport eu diferența. Nu s-a rezolvat nimic deocamdată, și eu nu intru într-un proiect care nu are viitor”, a preciat Armando Popescu.

Nici varianta Metalurgistul Cugir nu a picat, însă nici sub Drăgana nu s-a ajuns la o înțelegere, iar pentru moment, Armando Popescu testează posibilitățile.

„Nu există priorități! Eu caut o soluție viabilă, pentru mine și pentru cei care vor să vină cu mine!”, a afirmat Armando Popescu.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.