Muresul Vintu de Jos-Viitorul Santimbru37După ce a încurcat destinele eșalonului terț, făcându-se din nou programul competițional, AS Mureșul Vințu de Jos s-a înscris în campionatul juniorilor A1, însă ulterior s-au retras din competiție, lăsând un loc liber.

Indiferent de problemele existente la echipa de seniori, ar fi fost necesar ca factorii de decizie din Vințu de Jos să sprijine echipa de juniori a AS Mureșul Vințu de Jos, adică în mod cert autoritățile locale ar fi putut suporta cheltuielile de organizare ale juniorilor din Vințu de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astăzi, juniorii vințului ar fi trebuit să înceapă campionatul juniorilor A1, probabil din motive financiare gruparea din Vințu de Jos nu mai participă nici în această competiție.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. O comunitate fara sport este o comunitate BOLNAVA. Prin retragerea echipei de juniori cat si prin retragerea echipei de seniori din liga 3 ati dat o palma COMPETITIEI si sportului. Cel mai corect era sa participati in competitii, cu costuri minime, eventual o echipa din jucatori fara pretentii financiare mari, iar la finalul sezonului sa retrogradati.
    Dar cand nu se vrea…vedem rezultatul.
    Propun ca pe terenul de fotbal sa se desfasoare de acum înainte activitati culturalo-populare, sa se infiinteze inca vreo 5 ansamble sau sa se mute targul de animale.

  2. CITA DREPTATE AI ,LA PARERI SI BAGAT DE VINA TOTI ISI DAU CU PAREREA DAR LA SPONSORIZARI NU VINE NIMENI ,TOATA LUMEA ACUZA ,PRIMARU INCOLO PRIMARU INCOACE ,EHIPA DE FOTBAL NU ESTE A PRIMARIEI ,PRIMARIA A SPONSORIZAT NUMAI ANUL ASTA 450000 DE MII LEI PE CIND SPONSORI O SI ATUNCEA INTREB SI EU CINE E VINOVATU ,FRUNTEA SUS DOMNU PRIMAR SI MERGI INAINTE .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.