ASC Pianu - Teius49Succesul de la Ocna Mureș nu i-a „culcat pe o ureche” pe conducătorii clubului ASC Pianu 2013, astfel că în această săptămână la antrenamentele echipei au mai apărut și jucători noi. 

Mijlocașii  Ștefan Toader (27 decembrie 1995), Alexandru Nan (12 iulie 1992)  și fundașul central Mădălin Șulumberchean (1 octombrie 1995).  În momentul de față ASC Pianu mai vizează și achiziția unui junior, iar apoi campania de achiziții se poate declara închisă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am adus trei jucători de care aveam nevoie, sunt băieți pe care-i cunosc și cu care am mai colaborat și în trecut – lucru care a contat foarte mult pentru mine. Sperăm ca ei să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele propuse”, a declarat Adrian Fușle-Țana, antrenor principal ASC Pianu 2013.

Mădălin Șulumberchean evoluează pe postul de fundaș central, Ștefan Toader poate fi utilizat ca mijlocaș defensiv sau lateral, ambii fiind aduși de la defuncta Viitorul Sibiu. Alexandru Nan poate fi folosit ca mijlocaș stânga-dreapta, iar în ultimii doi ani renunțase la fotbal.

ASC Pianu se mută la casă nouă pentru meciul Sântimbru

Terenul denivelat de la Pianu de Jos i-a determinat pe oficialii echipei ASC Pianu 2013 să ia o măsură mult așteptată de jucătorii formației „alb-verde”. Astfel, partida de vineri de la ora 17:30, nu se va mai juca la Pianu de Jos ci la Vințu de Jos, anunță conducătorii clubului ASC Pianu.

Cel mai probabil cei de la ASC Pianu 2013 au cătutat un teren mai bun, care să ofere condiții mai bune de joc, pentru derby-ul cu Viitorul Sântimbru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.