ASC Pianu - Dalia Daia35Rămasă fără serviciile lui Adrian Fușle-Țana, ASC Pianu 2013 s-a orientat rapid pe piață în ceea ce privește substituirea tehnicianului sibian. Astfel că oficialii echipei aflate pe locul trei au numit un „cuplu” de antrenori, dar și un director tehnic. 

Ionuț Bărculeț și Răzvan Cocârcă se vor ocupa de pregătirea echipei în partea secundă a campionatului, în vreme ce Dorin Popșor revine și el la gruparea „alb-verde”, de data aceasta ca director tehnic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne axăm pe promovarea propriilor valori. Vrem să dăm șansa celor doi jucători care sunt exponențiali pentru echipă să crească”, a declarat Nicu Marta, ASC Pianu.

Dorin Popșor este la a doua aventură pe banca „alb-verzilor”,  prima încheindu-se la finele turului din sezonul 2014-2015, când Popșor activa ca antrenor-jucător (portar).

Adrian Fușle a reușit cea mai bună clasare din istoria fotbalului din Pianu

Aflată pe locul trei la finele turului, cu 30 de puncte din totalul de 45, ASC Pianu s-a situat în fața celei mai bune clasări din istoria fotbalului din comună. Adrian Fușle-Țana și-a pus serios amprenta asupra evoluției „alb-verzilor” și a reușit să producă anumite surprize în acest sezon.

Din păcate pentru pienari Adrian Fușle-Țana s-a întors în staff-ul FRF, iar timpul nu i-a mai permis să se ocupe de formația din județul Alba.

Ajutor „subțire” din partea autorităților locale

ASC Pianu 2013 a reușit una dintre cele mai mari performanțe din Liga a IV-a. Sprijinită cu doar 1500 de lei de către Primaria din Pianu, bani care nu ajung nici pentru cheltuielile cu echipa de juniori A1, ASC Pianu a izbutit să se claseze pe locul trei cu un buget destul de redus. Deși este singura activitate sportivă din comună, gruparea din Pianu nu se bucură și de sprijinul aleșilor locali.

Oficialii echipei s-ar bucura dacă ar fi sprijiniți măcar din punct de vedere al infrastructurii, deoarece suprafața de joc de la Pianu de Jos incomodează deseori ambele combatante.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.