Industria Galda de Jos- Sanatatea Cluj61Continuă panica la Galda înainte cu două etape de finalul turului. Echipa lui Paul Ciucă va juca în cea de a 12-a etapă în Sălaj, la FC Zalău, fiind a doua partidă externă pentru Haiduc și compania, după ce în etapa trecută au remizat 1-1 la Sighetu Marmației. Industria se află pe poziția secundă în clasament, la egalitate de puncte cu Avântul Regin, echipă ce o va întâlni în ultima etapă. Trupa din Galda își dorește toate ele 3 puncte pentru a aborda partida cu Reghinul precum un veritabil derby.

După un parcurs SF, cu 8 victorii, un egal și doar două înfrângeri, Galda țintește fotoliul de lider la partida de astăzi, contra formației FC Zalău. Deși la prima impresie fotbaliștii lui Paul Ciucă par favoriți, având 19 puncte avans față de adversari din Sălaj, partida va fi una dificilă și disputată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Ne trebuie toate cele 3 puncte, dar nu ne convine postura de favoriți. Ne motivăm mai bine atunci când plecăm cu șansa a doua, însă, din fericire, trebuie să ne obișnuim să plecăm și din această postură. Va fi un meci greu la Zalău, echipa este una puternică, iar fotbaliștii lor au foame de puncte. Chiar dacă au pierdut majoritatea partidelor nu au făcut-o la scoruri mari, sunt o echipă puternică”

În confruntările directe, Galda a smuls un singur punct, 1-1 pe teren propriu și a cedat în Sălaj cu 0-3. La meciul de astăzi, care va începe la ora 14.00, Paul Ciucă nu se va putea baza pe serviciile lui Alex Man – suspendat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.