Sugag - Beldiu55Astăzi, cu începere de la ora 16.30, vor debuta 3 dintre partidele sferturilor de finală ale Cupei României – faza pe județ, dueluri tari, din care reiese capul de afiș Viitorul Sântimbru contra Șurianu Sebeș. Hidromecanica Șugag, singura reprezentantă a eșalonului al 5-lea va da piept cu revelația returului din Liga a 4-a, Euro Șpring, iar ASC Pianu 2013 va găzudi puternicul duel cu Mureșul Vințu de Jos. Mâine se va disputa Unirea Alba Iulia cu Rapid CFR Teiuș.

Ajunsă la faza sferturilor de finală, Cupa României – faza pe județul Alba programează dueluri puternice, ciocniri de orgoliu, dar și meciuri atractive, ce țin capul de afiș al zilei. Aflate în luptă directă pentru promovarea la barajul Ligii a 3-a, Viitorul Sântimbru și Șurianu Sebeș se luptă pentru un loc în final four-ul competiției, la Galtiu, unde ambele echipe își doresc victoria pentru un plus de moral.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Hidromecanica Șugag, singura echipă din Liga a 5-a rămasă în competiție va înâlni Euro Șpring, viceliderul Ligii a 4-a, iar fotbaliștii de pe Valea Frumoasei vor să ștergă cu buretele parcursul eșuat din campionat cu o calificare în semifinale.

ASC Pianu și Mureșul Vințu de Jos reprezintă un alt duel interesant din sferturi, cu două echipe capabile de orice rezultat. Având în vedere problemele de lot pe care le-a avut în ultima vreme Dan Mănăilă, este de așteptat că echipa din Vinț să folosească jucătorii care au evoluat mai puțin în actualul sezon.

Mâine, de la ora 16.30, pe ”Cetate”, Unirea Alba Iulia va întâlni revelația turului de campionat, Rapid CFR Teiuș, formație frământată de probleme financiare înaitne de startul returului și de plăcările mai multor jucători importanți. Chiar dacă pornește ca favorită, Unirea Alba Iulia nu va avea parte de un duel tocmai facil în fața Teiușului, trupă ce a demonstrat că luptă cu ardoare în fiecare meci indiferent de aversar.

Semifinalele Cupei României vor avea loc în data de 25 mai 2016, urmând ca finala să se dispute în data de 11 iunie 2016.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.