veveFostul unirist Silviu Mureșan a semnat astăzi un contract cu Industria Galda de Jos și astfel atacantul revine în fotbal după aproape un an de pauză, cauzată de problemele medicale. Paul Ciucă a declarat în repetate rânduri că îl dorește pe Mureșan, însă albaiulianul a cerut mai mult timp pentru a lua o decizie.

Industria Galda de Jos și-a întărit compartimentul ofensiv prin aducerea lui Silviu Mureșan, fotbalist care a evoluat ultima dată la FCM Baia Mare. Niște probleme medicale l-au ținut pe Mureșan mai mult timp departe de teren, însă pofta acestuia și plăcerea de a juca fotbal l-au pus din nou pe picioare, iar acesta poate fi văzut la treabă în scurt timp.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Sper să fie o mână de ajutor reciprocă. Se vede că nu a mai jucat de mult timp, dar îl vom pune pe picioare. A semnat un contract valabil un an și jumătate și sper să își arate adevărata sa valoare”, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

Industria Galda de Jos dorește să îi legitimeze și pe Ionuț Cioplântă și Filip Morar, fotbaliști care pot da o mână de ajutor în sectorul juvenil al formației din Seria a 5-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.