Muresul Vintu de Jos-Olimpia Aiud85Venirea lui Dan Mănăilă la Mureșul Vințu de Jos se dovedește a fi un adevărat magnet în ceea ce privește dorința jucătorilor de a veni la gruparea „alb-albastră”. 

Unul dintre acești fotbaliști este atacantul Paul Munteanu, jucător ce a plecat la Șurianu Sebeș alături de „lotul Manea”. Numirea noului antrenor l-a determinat pe jucător să-și schimbe poziția și și-a manifestat intenția de a reveni la echipa „vulturilor albaștri”, lucru confirmat și de președintele de onoare, Valentin Groza.  „A plecat liber de contract la Sebeș, transfer definitiv, apoi după venirea domnului Dan Mănăilă, am primit informații de la doi jucători că are intenția de a se reîntoarce la clubul nostru. Am fost și sunat de el și în una din zile am avut o discuție. El ne-a confirmat că dorește să revină. Noi i-am spus că după o analiză cu antrenorul, îl așteptăm în aceleași condiții”, a declarat Valentin Groza, președintele de onoare al echipei AS Mureșul Vințu de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Atacantul originar din Aiud este o cunoștință mai veche a tehnicianului arădean, iar Munteanu a avut evoluții apreciate sub comanda lui Dan Mănăilă.  „Eu am colaborat foarte bine cu Paul Munteanu la echipele pe care le-am antrenat. A fost foarte disciplinat și a fost chiar golgheterul echipei. Au plecat acei jucători, au dorit să plece după antrenor. Eu îi felicit pe acei jucători pentru că au ales să colaboreze cu antrenorii de care sunt apreciați. Mi-aș fi dorit să-l găsesc aici, nu să existe această discuție despre el”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor Mureșul Vințu de Jos.

O altă modificare la nivelul echipei din Vințu de Jos se va produce din punct de vedere organizatoric. Echipa era obișnuită să evolueze meciurile de pe propria arenă sâmbăta, în vreme ce în retur echipa lui Mănăilă își va disputa meciurile de pe teren propriu duminica după masă, așa cum o făcea și Kozara Vințu de Jos, ultima echipă din comună care a promovat în Liga a III-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.