Unirea Jucu, una dintre cele mai puternice formații din Seria a 5-a a Ligii a 3-a a transferat doi fotbaliști, care în turul de campionat au evoluat pentru echipe din județul Alba. Este vorba despre Alexandru Gîț, care a fost titular în mai toate partidele echipei Performanța Ighiu, precum și Ovidiu Covaciu, fostul mijlocaș al celor de la Metalurgsitul Cugir.

Alexandru Gîț a fost fundaș dreapta la Performanța Ighiu în turul de campionat, fiind adus la echipă în vara treută de către Adorian Himcinschi de la Sănătatea Cluj. Acesta acoperea și un post de junior în limetele impuse de FRF. Gîț a avut evoluții bune în tricoul divizionarei terțe, însă situația neclară din club l-au determinat să plece, devenind jucător liber de contract, postură di ncare a semnat cu Unriea Jucu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tot la Unirea Jucu a ajusn și Ovidiu Covaciu, un mijlocaș central, care a ”luminat” jocul Metalurgistului Cugir în turul de campionat. Acesta nu a mai fost păstrat în lot de către oficialii cugireni, care au precizat că nu au fost mulțumiți de randamentul acestuia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.