IMG_9928Veste bună pentru iubitorii echipei Mureșul Vințu de Jos. Clubul din Vinț va pune la dispoziție un autocar menit să îi transporte pe fani la Luduș, în vederea participării la manșa secundă a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, dintre Mureșul Luduș și Mureșul Vințu de Jos. Oficialii echipei din Vinț au precizat că dacă va fi nevoie vor suplimenta cu încă un autocar transportul persoanelor la meci.

Mureșul Vințu de Jos nu se lasă mai prejos față de Mureșul Luduș și va beneficia de o galerie numeroasă la meciul retur al barajului pentru promvarea în Liga a 3-a. Potrivit președintelui de onoare al vințenilor, Valentin Groza, clubul va pune la dispoziție un autocar ce îi va trasnporta pe suporteri la meci.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„O sa fie un autocar de 50 de locuri. Din câte am mai discutat cu oamenii din zonă, cred că o să fim peste 100 de vințeni, dar dacă va mai fi nevoie vom suplimenta cu încă un autocar transportul”, a decalrat Valentin Groza.

Groza: ”Egal sau victorie – ne dorim promovarea”

La Vinț se vorbește numai despre accederea în Liga a 3-a, nefiind luată în calcul ratarea acestui obiectiv.

Sperăm că vom obține promovarea la Luduș. Avem mare încredere în băieți! Obiectivul e clar, nu ne interesează daca va fi victorie sau egal! Vor fi și suporteri de lux, primarul și viceprimarul urmând să îi susțină pe fotbaliștii noștri din tribune”, a mai adăugat Valentin Groza.

Înscrierile pentru transportul suporterilor la meciul de la Luduș se vor face începând din această seară.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.