IMG_4628Șurianu Sebeș nu se bucură de vacanță nici în zilele de Crăciun. Oficialii echipei din Liga a IV-a s-au întâlnit cu Cristi Bălaș de la Performanța Ighiu pentru a-i propune să se alăture proiectului din „Arini”.

Interesul pentru Bălaș este recunoscut de ofcialii sebeșnilor care au mărturisit că-și mai doresc încă un jucător, dar și un membru în conducerea clubului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ni-l dorim pe Bălaș, dar a fost o discuție mai mult de principiu. Nu se pune problema să-l oferim la schimb cu Circov. Acolo e altă discuție. Ne mai dorim doi jucători și un membru în staff-ul administrativ. În primul rând îmi doresc caractere, oameni de valoare”, a declarat Daniel Popa, președintele echipei Șurianu Sebeș.

Bălaș s-a întâlnit cu Daniel Popa și finanțatorul Armando Popescu la Alba Iulia, însă șansele ca mijlocașul Performanței Ighiu să ajungă la Sebeș sunt infime.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

8 COMENTARII

  1. O sa promoveze Sebeșul ca doar butoanele îs la Dani Popa. La Ocna Mures ai venit cu banii si ai rămas cu dar altii au pus botu
    Grins santimbru ca te rezolva motanu are o cârtița si la tine

  2. Nu e vb de butoane,are doar bani pt cei care vor sa se prostitueze…haideti sa spunem nu PROSTITUTIEI…de altfel asta era si campania de anul trecut al celor doi proaspat unsi pe banca Sebesului.

  3. Va fi un retur plin de butoane ….. si telefoane ….. si prostitutie ….. si mai sunt cei care din tur abia asteapta sa faca un REC pentru d-na ….. cu litere mari ….. si iluzii ….. si faliment …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.