Cupa Craciunului Juniori Aiud126Baza Sportivă Fair-Play Aiud, condusă de profesorul Florin Hanca a demonstrat în mai multe rânduri că se implică în dezvoltarea fotbalului la nivel local, iar în acest sens a fost pusă la cale organizarea unei competiții dedicate fotbaliștilor născuți în anul 2006 și mai mici. Cupa Kidner 2016 va avea loc pe data de 4 iunie și va fi dedicată Zilei Copilului, iar la start se vor regăsi 8 echipe: Europa Alba Iulia, Industria Sârmei Câmpia Turzii, AS Speranța Albac, ACS Sebeș 2014, CS Ocna Mureș, Olimpia Aiud , Viitorul Aiud și Juniorul Aiud.

Terenul sintetic din Aiud va deveni pe 4 iunie casa micuților și viitorilor fotbaliști ai județului Alba. De la astfel de competiții se învață foarte multe lucruri pentru cei mici, care, prin turnee își dezvoltă personalitatea precum și stilul de joc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astfel, pe 4 iunie la Baza Sportivă Fair-Play Aiud vor fi prezenți 80 de fotbaliști, echipele fiind olbigate să aibă un lot de 10 persoane. Cele 8 echipe vor fi împărțite în două grupe și se va juca în sistem 5+1.

Toți copiii participanți vor primi premii de Ziua Copilului, însă și cupe, diplome sau medalii.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.