Industria Galda de Jos-Hidromecanica Sugag amical58Mijlocașul defensiv Bogdan Goguța este ultima achiziție a liderului Ligii a 4-a Viitorul Sântimbru. Acesta a renunțat la Industria Galda de Jos în ideea de a evolua mai mult, însă concurența acerbă există și în Liga a 4-a la formația de pe primul loc. Goguța a deprins tainele fotbalului la Unirea Alba Iulia, iar în vară s-a transferat la Industria Galda de Jos.

Viitorul Sântimbru a bifat ultimul transfer înainte de începerea campionatului transferându-l pe Bogdan Goguța de la Industria Galda de Jos, mijlocaș în care Dan Comșa are mare încredere și așteaptă ca acesta să explodeze sub comanda sa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Bogdan este un jucător bun care poate să ne ajute mult. L-am dorit mult și sunt fericit că a ajuns la noi. Sper ca Viitorul Sântimbru să fie o nouă rampă de lansare pentru el și sunt sigur că va fi primit bine în sânul echipei având în vedere că este fiu al satului”, a declarat Dan Comșa.

Bogdan Goguța poate fi folosit și în linia de fund, precum și la centrul terenului, acoperind și locul de junior la formația liderului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

7 COMENTARII

  1. ASA SE FACE UN TRANSFER, VINTENILOR! :))) NU CU PETARDE SI CU POMELNICE DE MERCENARI LA FIECARE ARTICOL
    PREGATITI-VA CA POPA CORPO VA ASTEAPTA SA VA CANTE PROHODU IN PRIMA ETAPA!

  2. Asta da achizitie spre titlu ASVS! Mai bine te-ai uita in ograda proprie si ai vedea cate meciuri le joci in teren in retur, nu de alta dar tot vorbesc unii ca ati pasat deja si la Ocna si la Daia…. plus fratia cu Popa…restu e can-can…Hulica mai bine te-ai preocupa de altceva ca la fotbal oricum esti PRAF

  3. LA 7 PUNCTE IN SPATE NORMAL CA NUMA PRAF VEZI! :))) SI MAI VORBESC UNII CA ABURITI CIUGUDU CU CIFRE PENTRU PRIMA ETAPA…VEDETI CA VA DA PRALEA O TEAPA LA PRIMUL PAS GRESIT DE VA DOARE :)))
    AJUNGETI CERSETORI NU MERCENARI! :)))

  4. lasa frate vezi tu de vint ca ii bai daca nu promovati !!! prohodu vi-l canta lumea cu ‘jucatorii’ pardon mercenarii astia de liga 2-3-1 :)) hai sa fi sanatos si sper ca prima etapa sa va consoleze hulea jr la ocne cand o sa plangeti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.