Unirea Alba Iulia-Millenium Giarmata31Unirea Alba Iulia a primit o lovitură grea înaintea meciului cu Pandurii II Târgu Jiu. Unul dintre jucătorii de bază din tabăra “alb-negrilor”, Bogdan Rodean a anunţat că nu se mai prezintă la echipă.

Fotbalistul a invocat neplata salariului şi a banilor de navetă, fapt ce l-a determinat să renunţe pentru un moment la activitatea fotbalistică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Nu mai are rost! Dacă şi la Liga a III-a e păcăleală cu banii… Nu se mai bagă bani, eu m-am dus o lună pe banii mei, făceam naveta zi de zi de la Teiuş şi nu am primit nimic în afară de un salar în prima lună, în rest ce mi s-a promis de transport nu s-au ţinut de promisiuni. Acum ne minţeau de la o săptămână la alta că ne primim salariul şi tot aşa. Am decis că trebuie să pun punct pentru că nu mai puteam să mă împrumut ca să mă duc la antrenamente. Îi chiar prea mare nesimţirea”, a declarat Bogdan Rodean.

Bogdan Rodean a venit la Unirea Alba Iulia de la Performanţa Ighiu, echipă ce a terminat pe locul secund în Liga a III-a, Seria a IV-a.

Săgeţi către Mihai Hauptkorn: “Oamenii ăştia care se dau patroni prin ziare sunt nişte mincinoşi”

Fostul jucător al Unirii Alba Iulia s-a arătat dezamăgit de finanţatorul Mihai Hauptkorn, acesta promiţând două salarii, iar acest lucru nu s-a întâmplat, determinându-l pe Rodean să renunţe la activitatea fotbalistică.

“Oamenii ăştia care se dau şi ei prin ziare patroni care zic că bagă bani la echipe sunt nişte mincinoşi şi văd în noi nişte sclavi pentru că văd că iubim fotbalul şi vor să profite de noi aşa este cazul şi la Unirea”, a mai punctat Bogdan Rodean.

Contactat telefonic, preşedintele Mihai Dăscălescu, a susţinut că urmează să se discute situaţia lui Rodean.
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Bravo !!! Atitudine de băiat inteligent, rușine celor de la club , va bateți joc de niște copii și o faceți de 4 ani !!!! .. plecați odată și lăsați sa vina oameni adevărați , bărbați sa duca UNIREA la locul ei !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.