Performanta Ighiu-Millenium Giarmata33Al doilea eșec din campionat i-a fost fatal lui Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu fiind demis de conducere. Șefii clubului au decis ca antrenorul formației să plătească pentru rezultatele di ndebutul de sezon, chiar dacă Himcinschi este cel care creat echipa și a reușit toate performanțele trupei din Ighiu din ultimii doi ani. Vasile Urus se va ocupa de echipă în următoarea perioadă.

Adorian Himcinschi nu mai este antrenorul Performanței Ighiu, acesta fiind înlocuit pe banca tehnică de Vasile Ursu, directorul sportiv al Ighiului, adus în vară la club tocmai de ”Him”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Înfrângerea de la Deva i-a supărat pe șefii clubului, care au decis să facă o schimbare, aceștia considerând că tehnicianul formației trebuie să plătească pentru parcursul prost al echipei.

„Nu am nimic de comentat! Asta s-a decis! Le urez baftă”, a declarat Adorian Himcinschi, numele acestuia fiind legat de performanțele din ultimii doi ani ale echipei din Ighiu.

Șefii clubului condus de Gheorghe Dănilă nu au putut fi contactați, aceștia aflându-se în ședință.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

  1. Trebuia sa o faca mai demult,tocmai din sezonul trecut,cel mai slab si cel mai josnic antrenor din Alba,este un dumnezeu si,a facut dreptate!Pe unde a fost numai de hotii s-a tinut! Ce sa faci cu azilul de batrani, Keita,Poiana,Szekely,le dai o gramada de bani,cazare,masa si fotbal ioc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.