Muresul Vintu de Jos-Unirea Alba Iulia88Situație încurcată la Unirea Alba Iulia! Supărat că nu a fost lăsat să plece pentru a evolua într-un eșalon superior, portarul unirist Cătălin Suciu își va depune un memoriu la FRF în zilele următoare, motivându-și decizia pe seama întârzierii plăților salariale, acesta având de primit restanțe de peste 3.500 de lei. Portarul unirist a declarat că nu mai dorește să rămână în Liga a 4-a și speră ca situația sa să fie rezolvată în cel mai scurt timp. 

Crescut de Unirea Alba Iulia, Cătălin Suciu are tot viitorul înainte, însă șefii clubului din Cetatea Marii Uniri nu concep să îl lase să plece, nic măcar sub formă de împrumut. Chiar dacă a primit mai multe oferte inclusiv de la echipele din Liga a 3-a ale județului Alba, Cătălin Suciu a rămas blocat în clubul unirist, acesta luând decizia de a-și depune memoriu pentru neplata salariilor. Portarul unirist ar avea de încasat peste 3.500 de lei, bani din salarii și din convocările de la lotul național.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Eu am vrut să rezolvăm totul pe cale amiabilă. Mi s-a spus că o să mă lase împrumut în cazul în care nu se rezolvă să plec la o echipă mai mare. Mi s-au oferit două variante de transfer din partea clubului, dar eu n-am fost de acord și am cerut să mă lase împrumut la Industria Galda de Jos, dar totul s-a sucit și cei de la Unirea nu vor sa audă de subiectul acesta. În acest moment n-am altă variantă, decât cea a memoriului. Zilele acestea va fi trimis memoriul la federație și vom vedea dupa ce se judecă, cine are de pierdut. Țin să le mulțumesc domnilor Mihai Dăscălescu și Marcel Rusu, care au avut grijă ca eu sa mă pot antrena la o capacitate destul de mare față de liga în care jucam”, a declarat Cătălin Suciu.

Unirea Alba Iulia este pe cale să piardă un nou produs bun al clubului, după ce au mai existat astfel de exemple în perioada trecută a echipei, cu jucători importanți, care au plecat pe gratis din club după ce nu s-au înțeles cu conducerea asupra prețului cerut pe ei. Cătălin Suciu le forțează mâna oficialilor de la clubul unirist, acesta dorindu-și să evolueze cel puțin la nivelul Ligii a 3-a, având oferte de la reprezentantele județului, mizând cel mai mult pe Industria Galda de Jos, Suciu provenind din comuna care a scris istorie în sezonul trecut în Liga a 3-a, Seria a 5-a.

Oficialii susțin contrariul!

Oficiali ai grupării din Cetatea Marii Unirii au precizat că dacă portarul unirist va alege calea memoriului, aceștia vor duce la comisii dovezi cum că este plătit la zi, încasându-și și primele stipulate în contract referitoare la convocările la lot. În acest moment subiectul a devenit un ”cartof fierbinte” pasat din mâinile conducătorilor Unirii Alba Iulia în cele ale lui Cătălin Suciu, iar situația pare să fie scăpată de sub control, conducerea nefiind de acord cu un împrumut de-al său la Industria Galda de Jos pe o parte, iar pe cealaltă parte cu Cătălin Suciu, care a precizat că refuză să mai evolueze în Liga a 4-a în alb-negru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.