Industria Galda de Jos- Sanatatea Cluj5Performanța Ighiu încearcă un transfer de zile mari în aceste momente, dorind să îl legitimeze pe Andrei Cernea de la Industria Galda de Jos, fotbalist care a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a activat o bună perioadă la echipa din Ighiu în urmă cu mai multe sezoane. Andrei Cernea este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul lui Paul Ciucă, însă venirea sa sub comanda lui Himcinschi depinde de mai mulți factori.

Industria Galda de Jos este pe cale să își piardă unul dintre cel mai buni jucători, fotbalist care a contribuit la succesul echipei, atât în Liga a 4-a, cât și pe scena eșalonului terț. Andrei Cernea a intrat în negocieri cu Performanța Ighiu, însă oficialii formației găldene nici nu vor să audă de acest transfer și i-au stabilit mijlocașului ofensiv o clauză interesantă… lăsându-l să plece doar contra unui schimb cu Romică David și George Negură.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Este adevărat că negociem cu Andrei Cernea. Este un fotbalist bun și interesant, iar genul asta de jucători vrem să îi aducem la Performanța Ighiu. El știe ce înseamnă acestă echipă, practic fiind un fiu al comunei Ighiu. Se negociază în aceste momente, iar dacă Industria Galda de Jos își va da acordul, Cernea va ajunge la noi”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.

De partea cealaltă, Paul Ciucă nici nu vrea să se gândească la varianta că Cernea ar putea părăsi corabia sa.

”Andrei Cernea a dorit să plece iarna trecută la Baia Mare. I-am respectat dorința și după câteva luni s-a întors. l-am ajutat de mai multe ori, iar acum a venit momentul să întoarcă și el acest serviciu Industriei Galda de Jos. Oficialii echipei nici nu vor să audă de plecare sa, doar dacă ar veni Romică David și George Negură la schimb. Nici noi nu putem fi Moș Crăciun pentru alte echipe. Este un jucător bun, important și nu putem să îl lăsăm să plece gratis”, a precizat Paul Ciucă.

Nu știm cum se va finaliza această telenovelă a transferurilor dintre Performanța Ighiu și Industria Galda de Jos, ajunsă la alte episoade, după ce în vară au existat mai multe șicane între comunele vecine. Cert este că Andrei Cernea figurează ca un jucător important în angrenajul Industriei Galda de Jos, însă ar putea avea și un cuvânt de spus la Ighiu, având în vedere că a evoluat alături de mai mulți fotbaliști care încă se află la nou promovata din Liga a 3-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.