Borna de viaţă 45, atinsă luni 18 noiembrie, reprezintă un excelent moment de bilanţ pentru tehnicianul Alexandru Kalanyos, aflat de 20 de ani în antrenorat.

Timp de zece ani, din 1999 până în 2009, a fost în permanenţă campion cu grupele juvenile pe care le-a coordonat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Între jucătorii deja emblematici pentru fotbalul actual al căror talent l-a şlefuit se numără Nicolae Stanciu (acum la Slavia Praga, component de bază al echipei naţionale de seniori), Florin Ilie (a jucat în Liga I; acum la UTA), Alex Giurgiu (a jucat în Liga I; acum la FC Unirea Alba Iulia), Silviu Mureşan (a jucat în Liga a II-a; acum la Industria Galda) sau Paul Păcurar (a jucat în Liga I; acum la Metalurgistul Cugir).

Alexandru Kalanyos a înfiinţat în anul 2009 clubul Unirea Juniors Alba Iulia, ale cărui grupe 2001, 2002, 2003, 2004 şi 2005 au cucerit titlurile de campioane judeţene.

Jucători precum Andrei Roşu, Andrei Crăciun, Cosmin Năcreală şi Denis Iosa sunt pariurile de viitor ale antrenorului Alexandru Kalanyos pentru o carieră în fotbalul mare.

Alexandru Kalanyos pregăteşte în paralel echipa de Liga a IV-a FC Miceşti, juniorii A1 de la CSU Alba Iulia, o nouă generaţie de 2011-2012 la Unirea Juniors şi puştii de la AS Unit Alba Iulia.

“Desigur, lupt în permanenţă pentru primul loc. Sunt un antrenor fericit şi mulţumesc destinului că mi-a arătat această cale a fotbalului. Lucrez de la 8 dimineaţa până la 8 seara în slujba educaţiei fizice, a sportului şi a fotbalului”, ne mărturiseşte Alexandru Kalanyos.

Un călduros “La mulţi ani!” şi putere de muncă, Alexandru Kalanyos!

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.