După o muncă ce are în spate ani grei de antrenamente titanice și un program bine stabilit, CS Zlatna începe să culeagă roadele! Căpitanul echipei și unul dintre cei mai buni jucători din pepiniera de pe Valea Ampioului, Andrei Mărginean a fost chemat la selecția finală a lotului național Under 15, clubul din Alba primind semnale că acesta va face parte din echipa de bază pentru următoarele acțiuni ale naționalei de juniori.

Pe adresa Clubului Sportiv Zlatna a venit o convocare, la lotul național Under 15, condus de Sorin Colceag, care dorește să îl revadă la lucru pe juniorul Andrei Mărginean, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai generației actuale de pe Valea Ampoiului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astfel, Andrei va participa la stagiul de pregătire, programat sâmbătă, 10 decembrie, la Centrul de Pregătire de la Buftea.

Andrei Mărginean a mai participat la 6 selecții de acest fel, însă semnalele primite din partea federației, dau asigurări clubului din Zlatna că juniorul di ncurtea lor va fi un pion de bază la următoarele acțiuni.

„Andrei este convocat pentru a șaptea oară de când au început selecțiile pentru lotul național! Este un copil foarte talentat și este acela care va fi văzut curând la televizor, cum îmi place mie să spun! A trecut peste fiecare selecție de fiecare dată și sperăm să joace cât mai curând pentru lotul național, pentru că este foarte talentat și muncitor! Pentru clubul nostru contează enorm acest lucru! Andrei este și va rămâne un model pentru cei mici care vin din urmă, iar faptul că un copil din cadrul clubului nostru este convocat la lot, este mândria întregii comunități!”, a punctat Ionel Danciar, coordonatorului centrului de copii de la CS Zlatna.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.