Nicolae Linca Cergău a obţinut calificarea în play-off-ul campionatului judeţean de fotbal pentru juniori A1. 

Performanţa a generat bucurie în sânul grupării din Cergău, care şi-a asigurat în premieră “biletele” în faza de elită a competiţiei prin victoria repurtată, joi, pe teren propriu cu 4-1 în faţa Viitorului Sântimbru într-un meci restanţă din etapa a 12-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au marcat: D. Trif (12), Bîrcea (34), M. Moldovan (60), Adr.  Vlad (63), respectiv Cuştiuliţă (48).

Nicolae Linca Cergău (antrenori Gheorghe Mărginean şi Andrei Danciu): Pria – D. Trif, Ciurar, M. Moldovan (cpt.), Pinca, Drăgoiu, Cîrnaţ, M. Cristian, Bîrcea, Oancea, Bucerzan (Adr. Vlad, Cl. Moldovan, R. Arion)

Viitorul Sântimbru (antrenor Alexandru Stan): Mocoiu – Moţan, Al. Doru, Ienei, Plăcintă, Fl. Popa (cpt.), Ursa, S. Popa, Tolaş, Cuştiuliţă.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Blaj alcătuită din Marius Mărginean – central, Raul Muntean şi Antonia Ciulea.

“Îi mulţumesc antrenorului Andrei Danciu pentru performanţa obţinută cu copiii, calificarea în play-off. Le mulţumesc, de asemenea, şi copiilor. O parte dintre jucătorii de la A1 vor evolua în continuare şi la echipa mare. Sunt mândru de ei, sunt fantastici! În doi ani au făcut paşi frumoşi, ajungând la performanţa de acum. Îi adresez mulţumiri, în numele tuturor celor implicaţi în fenomenul fotbalistic din Cergău, doamnei primar Lenuţa Aldea, pentru sprijinul  oferit atât echipei de seniori cât şi celei de juniori. Nu este uşor pentru o comună care nu are fabrici, întreprinderi să susţină două echipe. Dânsa ne sprijină din tot sufletul şi, la rândul său, este foarte mândră de ce reuşşesc copiii noştri”, a transmis preşedintele Gheorghe Mărginean.

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.