Sportul Petrești s-a impus sâmbătă în partida amicală contra celor de la FC Hermannstadt II cu scorul de 2-0, dar victoria cu sibienii s-a dovedit a fi ultima pentru antrenorul principal Cosmin Groza, care de astăzi a renunțat la a mai antrena echipa din Petrești.


Fără să ofere un motiv concret, tehnicianul care în urmă cu o zi anunța o colaborare cu Ștefan Fogoroși, a demisionat. Acesta a comunicat în această seară decizia sa, conducerii clubului petrifălean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Mă concentrez pe activitatea didactică sau pe alte echipe. Renunț la colaborarea cu Sportul Petrești, care a fost o colaborare amiabilă. Responsabilitatea pentru rezultatul cu Hermannstadt II, îmi aparține în totalitate, deoarece nici un alt membru din staff-ul tehnic nu a participat la pregătirea echipei în această săptămână”, au fost cuvintele lui Cosmin Groza.

Colaborarea dintre cele două părți a început în luna octombrie, când Cosmin Groza l-a înlocuit pe Marcel Zachiu. În acest moment Fane Fogoroși este al patrulea antrenor pentru Sportul Petrești.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

7 COMENTARII

  1. Normal din moment ce omu pregateste meciul il conduce de pe banca il mai si castiga dar la sfarsit toti merg sa-l fgelicite pe beutoru din tribuna!!
    Daca pana akum ati scapat ieftin cu alde Zahiu si ailalti asta va usca de bani echipa condusa de polizai si habarnisti
    Popkorn cand vi in Romanika sa te fdai iar Becali?

    • Stimate domn, bine ar fi ca asemenea pareri si afirmatii sa le ti pt tine. In cazul in care vrei sa te implici sau sa conduci nu trebuie decat sa te prezinti la echipa, sa ti exprimi aceste dorinte si se poate rezolva. In rest … comentarii de genul celui scris cred ca toti putem face. E mai greu sa faci si sa lasi in urma ta ceea ce altii, nu e si cazul tau, poate apreciaza. Trist este ca dl. Groza a plecat, desi la inceput si a dat acordul sa lucreze cu Fane Fogirosi. Deci sa intelegi si d-ta … a rrnuntat de buna voie. In rest poate ar fi bine sa afli mai multe informatii de la cei implicati in fotbalul de la Petresti si nu de pe la … colturi.

  2. ******** nu te baga aiurea in seama ca nu ai habar de ce se petrece la Petresti si cat de mult trebuie apreciati oamenii care sunt implicati in acest proiect.Nimeni nu ia luat meritele antrenorului si nici nu au felicitat pe nimeni la meciul de ieri. Deci ciocu mic si joc de glezne!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.