foto: ascotelul.ro

Albaiulianul Călin Cristea a lăsat în urmă ACS Energeticianul, formație din eșalonul secund, pentru a activa la Oțelul Galați, grupare care evoluează în Liga a III-a. 

Călin Cristea a parafat un angajament valabil până în vară cu gălățenii din postura de jucător liber de contract.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a jucat de-a lungul carierei la FC Unirea Alba Iulia, Pandurii Târgu Jiu și FC Brașov (Liga I), Othellos Athienou (Cipru), Racing Beirut (Liban), CSM Râmnicu Sărat, Dunărea Călărași și ACS Energeticianul (Liga a II-a). De asemenea, a fost component al naționalelor U21 și U19 ale României, iar cu formația Pandurii Târgu Jiu a jucat în grupele Europa League în sezonul 2013-2014.

La Oțelul a ajuns și Cosmin Neagu, ultima dată de asemenea la ACS Energeticianul.

“Cristea și Neagu sunt doi jucători buni, cei de la Energeticianul au pierdut obiectivul de a promova și au renunțat la jucătorii care aveau salarii mai mari, noi am profitat de această situație și i-am convins să vină la Oțelul. Ambii au promovat în sezonul trecut cu echipele lor în prima ligă, pe lângă valoarea pe care o au știu ce înseamă lupta pentru promovare. Cu Neagu am lucrat la Brăila, iar Cristea nu necesită nicio prezentare, sunt doi jucători cu experiență care își vor aduce aportul la obiectivul nostru”, a declarat Alin Pînzaru, antrenorul principal O’elului Gala’i, citat de site-ul oficial al clubului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.