„Albanezilor” le merge bine în Liga a 2-a. Călin Cristea a marcat al doilea gol consecutiv pentru Dunărea Călărași, punctând în succesul echipei sale, scor 2-1, la CS Afumați. Și Cornel Țălnar, antrenorul formației FC Brașov se află pe cai mari, acesta ajungând pe locul secund al eșalonului, poziție care este promovabilă direct în Liga 1, însă lupta pentru acest loc este una foarte strânsă și disputată.

Călin Cristea se simte din ce în ce mai bine la Călărași, marcând din nou pentru echipa antrenată de Adrian Mihalcea. Fostul mijlocaș unirist a punctat în victoria echipei sale de la CS Afumați, scor 2-1, primul gol al partidei, în minutul 34, când a speculat o greșeală a fundașilor adverși.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dunărea Călărași, la care mai evoluează și fostul unirist Ștefan Mardare, se află pe poziția a 8-a în clasamnet, cu 31 de puncte.

FC Brașov, antrenată de albaiulianul Cornel Țălnar, a urcat pe poziția secundă în clasament, după ce a învins cu 2-0, în deplasare la ASU Poli Timișoara. Brașovenii au adunat 48 de puncte, cu 9 mai puține față de liderul Juventus București.

La Juventus București este legitimat fotbalistul originar din Pianu de Jos, Ionuț Neag, însă acesta nu a prins lotul la ultimul meci, câștigat de bucureșteni cu 7-0 mpotriva formației Academia Clinceni.

Nici portarul albaiulian Vlad Ignat nu a evoluat în această etapă, Metalul Reșița având o săptămână de pauză în campionat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.