IMG_1895Chiar dacă a avut un debut cu dreptul pe teren propriu, Metalurgistul Cugir a pierdut primele puncte în ce a de a 2-a etapă, remizând scor 2-2 pe terenul echiei Măgura Cisnădie. Călin Moldovn, tehnicianul formației de sub Drăgana a precizat că nu este supărat de rezultat ci pe felul în care a primit cele două goluri echipa sa. De asemenea, antrenorul cugirenilor a subliniat faptul că partida cu Poli Timișoara de săptămâna viitoare ”este un meci ca oricare altul”.

Dacă la pirmul gol a lcelor de la Cisnădie mingea a plecat de la portarul Căbuz și s-a oprit în plasa porții lui Tiut, la cel de-al doilea goalkeeper-ul adus de la FC Botoșani nu a avut nicio șansă la șutul lui Ungur. Călin Moldovan s-a declarat supărat de modul în care a primit goluri echipa sa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Nu sunt supărat pentru rezultat, dar sunt dezamăgit că am luat goluri pe niște greșeli nepermise, un lucru inacceptabil la ceea ce ne propunem. A fost un teren greu, mic și noroios, nu am putut construi, dar și un adversar care s-a bucurat pentru un punct ca și cum ar fi luat campionatul. Au fost condiții de arbitraj de Liga a 5-a, nu a fost împotriva noastră, dar a fost slab. Ne era greu să câștigăm cu toți acești factori”, a afirmat Călin Moldovan.

La sfârșitul săptămânii viitoare sub Drăgana va poposi liderul Poli Timișoara, în poate cel mai atractiv meci al sezonului. Cu toate astea Călin Moldovan nu crede că partida va avea un caracter decisiv.

”Este un simplu meci de campionat, nu este decisiv, e doar etapa a 3-a și se pot întâmpla multe lucruri. La sfârșit se va decide campioana, nici nu putem numi acest joc <<meciul campionatului>>. Este simplu, joacă locul 1 cu locul 2, un meci ca oricare altul, în care tot 3 puncte sunt puse în joc”, a conchis Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Golurile Cugirului au fost punctate de Marius Chelaru și Ionuț Radu, fotbalist care s-a și accidentat după ce a fost introdus pe teren abia în repriza secundă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Domnule Moldovan,arbitrajul a fost de liga a5a deoarece a gresit numai in favoarea echipei din Cugir neacordand gazdelor doua lovituri de la 11 m vazute si din avion

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.