Metalurgistul Cugir-Poli Timisoara151Metalurgistul Cugir a repurtat o victorie extraordinară, scor 2-1, pe teren propriu împotriva liderului ACS ASU politehnica Timișoara. Ambele reușite, ale viceliderului seriei a 4-a din Liga a 3-a, i-au aparținut veteranului Lucian Itu, iar pentru acest rezultat, Călin Moldovan, antrenorul formației de sub Drăgana, a precizat că este extrem de mulțumit de atitudinea elevilor săi și de ardoarea cu care aceștia au luptat.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Metalurg”ITU” Cugir – Poli Timișoara 2-1. Victorie de senzație pentru cugireni, campionatul relansat!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Două puncte au rămas între primele două clasate, în hora promovării intrând timid și Performanța Ighiu, echipă aflată la 5 puncte de lider și 3 de Metalurgistul Cugir. Lupta pare mai deschisă ca niciodată, Cugirul contribuind din plin la acest fapt, după victoria de efect de pe teren propriu, obținută împotriva lui Poli, scor 2-1, partidă la care au asistat peste 1000 de oameni și care s-a desfășurat ca un adevărat derby, atât pe teren cât și în tribune.

”Am obținut o victorie frumoasă! În primul rând vreau să îmi felicit jucătorii, care au luptat cu ardoare și au avut o atitudine extraordinară. Jos pălăria în fața lor! Lucian Itu este în primul rând un caracter foarte frumos, pune foarte mult suflet în tot ceea ce face. El nu mai are nevoie de nicio prezentare, este un fotbalist foarte bun. Mulțumim și publicului prezent în număr mare la acest meci”, a declarat Călin Moldovan după partida contra liderului Poli Timișoara.

Metalurgistul Cugir va juca în următoare etapă în Timiș, contra formației Millenium Giarmata, singura echipă care a plecat cu un punct de sub Drăgana în turul de campionat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.