Metalurgistul Cugir-CSM Lugoj5Așa cum v-am anunțat și ieri, Călin Moldovan își va continua mandatul pe banca divizionarei terțe, Metalurgistul Cugir. Antrenorul va avea parte de o nouă provocare, într-o nouă eră a formației de sub Drăgana, însă tehnicianul a precizat că va munci mai mult, iar acest lucru îl mulțumește și speră să aibă rezultatele dorite de publicul cugirean. Călin Moldovan a sunat adunarea, lotul urmând să se reunească săptămâna viitoare.

Unul dintre cei mai apreciați antrenori, care au ajuns la Metalurgistul Cugir, Călin Moldovan a primit încrederea șefilor de la gruparea cugireană pentru a dezvolta un proiect nou. Acesta nu se dă de o parte când vine vorba de muncă, acesta precizând că din acest motiv își iubește meseria de antrenor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Activitatea continuă la Cugir! Urmează o reconstrucție a echipei, sperăm să reușim să facem un lot competititv, un lot puternic, atât din punct de vedere valoric cât și de caracter. Va fi o muncă grea, dar nu ne speriem, de aia ne-am apucat de fotbal, ca să muncim. Vrem să ne facem treaba cât mai bine, iar rezultate să apară. Suntem convinși că o vom scoate cu bine la capăt, pentru că orașul Cugir merită să aibă o echipă în prim planul fotbalului național!”, a declarat Călin Moldovan.

După ce a pierdut o serie de jucători, Călin Moldovan și oficialii cugirni se află în discuții cu mai mulți fotbaliști, cel mai sonor nume fiind al lui Ovidiu Vezan, fotbalist recunocut la nivel național. Săptămâna viitoare va avea loc reunirea lotului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.