Metalurgistul Cugir profită încă de vacanță, reunirea fiind stabilită cel mai probabil pe data de 23 ianuarie. Va urma o perioadă încărcată, în care Călin Moldovan va încerca să închege și mai mult lotul actual, la care se adaugă și Florin Bold, primul fotbalist care a plecat de la Performanța Ighiu după demiterea lui Himcinschi. În perioada următoare, cugirenii își vor stabili și adversarii din amicalele iernii. De asemenea, Moldovan a precizat că Romică David este un fotbalist interesant pentru formația sa.

Având în vedere că România este ”amenințată” de o iarnă grea și îndelungată, Călin Moldovan a decis să înceapă mai târziu pregătirile pentru retur, prelungind vacanța fotbaliștilor săi până pe 23 ianuarie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Cel mai probabil ne vom reuni pe 23 ianuarie, dar încă nu e bătută în cuie data. Sigur se va amâna prima etapă, având în vedere ce iarnă se arată. Vom avea un cantonament la nivel local și o perioadă încărcată”, a precizat Călin Moldovan.

Antrenorul Metalurgistului s-a declarat interesat de serviciile lui Romică David, fotbalist care și-a reziliat contractul cu Performanța Ighiu.

„Am văzut că și-a reziliat contractul, este un jucător interesant, bun la nivelul Ligii a 3-a, însă nu am demarat nicio discuție cu el pentru moment. Voi vorbi cu cei din conducere și vedem de ce avem nevoie la echipă”, a mai adăugat tehnicianul Cugirului.

Florin Bold, plecat în vară de la Metalurgistul Cugir la Performanța Ighiu s-a întors sub comanda lui Călin Moldovan, fiind primul transfer al divizionarei terțe din Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.