Unirea - Ocna A184Unirea Alba Iulia, Șurianu Sebeș și CS Ocna Mureș se luptă pentru supremația Campionatului Juniorilor A1. Doar un punct desparte cele 3 echipe în vârful play-off-ului, însă campioana din acest sezon ar putea să se decidă la comisii. Luni, Clubul Sportiv Ocna Mureș a depus un memoriu la AJF Alba, în care solicită luarea unei măsuri împotriva Unirii Alba Iulia, pe motiv că echipa din Cetatea Marii Uniri a folosit în campionatul regulat un jucător (Andrei David), care nu avea drept de joc în competiția județean, deoarece acesta a evoluat în meciurile Ligii Elitelor.

Vă redăm mai jos memoriul depus de oficialii echipei CS Ocna Mureș:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

AVAND IN VEDERE “REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NATIONAL DE JUNIORI “A1”, NIVEL JUDETEAN (N. 1997) – EDITIA 2015-2016, LA PUNCTUL ( 1) PARTICIPANTI, ALINIATELE a), b) si c), respectiv art. 34, alin (3) din ROAF : (a) In campionatul judetean organizat de AJF-uri participa toate unitatile sportive afiliate la Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF/AMFB), care solicita inscrierea in campionat, acceptand totodata, respectarea si aplicarea prezentului regulament. (b) Au drept de joc in aceasta competitie jucatorii nascuti in 1997 si mai tineri, care au viza anuala AJF in anii 2015 si, respectiv, 2016. (c) NU au drept de joc jucatorii juniori care participa in Campionatul National al Juniorilor « A » si « B », Liga Elitelor, Liga I, Liga a 2-a, Liga a 3-a, Campionatele Nationale de Futsal, editia 2015/2016, si implicit, au viza FRF pe carnetul de legitimare. Dreptul de joc pentru Juniorii A de nivel judetean este stipulat in ROAF – Art. 34, alin. 3. : « In Campionatul de juniori A1 au drept de joc juniori sub 19 ani, care participa exclusiv in acest campionat”,

”AVÂND ÎN VEDERE CĂ PÂNĂ LA ACEASTĂ DATĂ NU S-A SESIZAT DIN OFICIU, NICIUNA DINTRE COMSIILE SAU OFICIALII AJF ALBA DE ÎNCĂLCAREA DE CĂTRE CLUBUL „AFC UNIREA 1924 ALBA IULIA” A LITEREI ȘI SPIRITULUI ACESTUI REGULAMENT PRIN CALIFICAREA ÎN PLAY-OFF-UL CAMPIONATULUI JUDEȚEAN DE JUNIORI A1, PRIN FOLOSIREA ”FĂRĂ DREPT DE JOC” A JUCĂTORULUI ANDREI DAVID, CARE A EVOLUAT ÎN ANUL 2016 ATÂT ÎN CAMPIONATUL JUDEȚEAN AL LIGII A IV-A, CÂT ȘI ÎN CAMPIONATUL NAȚIONAL LIGA ELITELOR, UNDER 17, SERIA VEST.

ÎN CAZUL ÎN CARE, ÎN CEL MAI SCURT TERMEN (AVÂND ÎN VEDERE DATA DE 05.06.2016, DATĂ LA CARE AJF ALBA TREBUIE SĂ TRANSMITĂ FRF ECHIPA CAMPIOANĂ), AJF ALBA NU VA LUA MĂSURILE CARE SE IMPUN CONFORM REGULAMENTELOR AJF ȘI ROAF ÎN VIGOARE, VIS AVIS DE ECHIPA DE JUNIORI A1 A CLUBULUI AFC UNIREA 1924 ALBA IULIA, NE VEDEM NEVOIȚI, CA ÎN CEL MAI SCURT TIMP SĂ NE ADRESĂM COMISIILOR DE SPECIALITATE DIN CADRUL FRF”.

Cazul va fi analizat astăzi, în cadrul Comisiei de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Alba, urmând ca decizia să fie benefică uneia dintre echipele amintite mai sus.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.