Manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române 2019, organizate de Inspectoratul de Poliţe Judeţean Alba, au continuat, joi, cu un campionat de fotbal la care au participat 16 echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. 

În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române, data de 21 martie a fost rezervată fotbalului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Şaisprezece echipe din cadrul structurilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-au confruntat pe terenurile de fotbal ale unei baze sportive din Alba Iulia pentru trofeul Cupa Poliţiei 2019.

Trofeul a fost adjudecat de echipa poliţiştilor de investigaţii criminale – BIC’s Team Alba Iulia, pe locul 2 s-a clasat echipa Asociaţia Sportivă „Dinamo” Alba, locul 3 a fost ocupat de echipa Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, iar pe locul 4 s-a clasat echipa Poliţiei Municipiului Blaj.

Golgeterul campionatului a fost Nicolae Purcel din echipa Poliţiei Municipiului Blaj, cel mai bun portar a fost desemnat Gheorghe Romaniuc de la BIC’s Team, iar cel mai bun jucător a fost Marius Coroiu din echipa Asociaţiei Sportive Alba.

Cel mai vârstnic jucător al campionatului a fost Mihai Groza de la echipa poliţiştilor de siguranţă publică – Poliţia Municipiului Alba Iulia, iar cel mai tânăr a fost Denis Stanciu  de la echipa Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş.

Participanţii la campionat au fost recompensaţi cu diplome şi cupe.

Organizarea acestei competiţii sportive a fost posibilă datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a beneficiat din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi din partea Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.