foto: The Branding SourceCampionatul juniorilor A1 va începe în 27 august, a anunţat Asociaţia Judeţeană de Fotbal. 

Echipele participante au fost împărţite în două serii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La finalul campionatului regular se va intra, începând cu luna martie 2020, în play-off și play-out. În play-off se vor califica primele trei clasate din cele două serii (6 echipe/5 jocuri tur/5 jocuri retur), iar la sfârșitul campionatului se vor premia locurile 1, 2 și 3. În play-out vor intra echipele clasate pe locurile 4, 5, 6, 7 și 8 (seria a doua), care vor disputa 9 jocuri doar tur, iar la sfârșitul campionatului se va desemna câștigatoarea campionatului play-out.

În seria I au fost repartizate un club care are seniori la Liga a V-a (Euro Şpring), două cluburi care la seniori participă la Liga a III-a (Metalurgistul Cugir și FC Unirea Alba Iulia) și patru cluburi care participă la seniori în Liga a IV-a (Spicul Daia Română, Energia Săsciori, CS Universitatea Alba Iulia și CS Zlatna).

În seria a doua au fost repartizate un club care are activitate exclusiv de copii și juniori (CSS Blaj) și șapte cluburi care participă la seniori în Liga a IV-a (Viitorul Sântimbru, Viitorul Vama Seacă, Nicolae Linca Cergău, Inter Unirea, Olimpia Aiud, CIL Blaj şi Voinţa Stremţ).

Iată programul primei etape:

*seria I: Metalurgistul Cugir – CS Zlatna, Spicul Daia Română – FC Unirea Alba Iulia, CS Universitatea Alba Iulia – Energia Săsciori. Euro Şpring stă.

*seria a doua: CSS Blaj – Nicolae Linca Cergău, Viitorul Vama Seacă – Voinţa Stremţ, Viitorul Sântimbru – Inter Unirea, Olimpia Aiud – CIL Blaj

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.