img_8060Sebeșul a fost dintotdeauna un pol important al fotbalului juvenil, atât la nivel de județ, cât și la nivel național. În campionatul rezervat juniorilor U19, elevii antrenați de Doru Oancea trec prin cea mai bună formă sportivă posibilă. Cu opt victorii, un egal și trei înfrângeri, tinerii LPS-ului se situează pe un meritoriu loc doi în ierarhia seriei a șaptea. Aflați la doar două puncte față de primul loc, LPS Sebeș va juca sâmbătă de la orele douăsprezece, în Arini, derby-ul cu liderul Școlar Reșița. Cu o victorie în acest meci, LPS Sebeș va trece pe prima poziție a clasamentului.  


Parcursul foarte bun de până acum, a mai fost încununat și cu alte două victorii recente. În deplasarea de la Caransebeș, LPS-ul a câștigat la scor întâlnirea cu CSȘ-ul din localitate. Pentru echipa lui Doru Oancea au punctat: Oltean de trei ori, Buligă la fel, Reti și Mândroc, câte o dată. S-a terminat 2-8 pentru LPS Sebeș.
A urmat apoi un meci acasă contra omologilor de la CFR Simeria. S-a terminat 4-1 pentru LPS. Pentru ai noștrii au marcat: Voinea de trei ori și Buligă, o dată.


Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ne dorim să facem un meci bun și să câștigam cele trei puncte

Optimist și încrezător în elevii lui, Doru Oancea ne-a declarat: ”Ne așteaptă o confruntare cu primul loc, deloc facilă, dar am încredere că vom face un meci bun și că vom câștiga. Dacă oaspeții nu vor veni cu jucătorii de la prima echipă, șansele noastre cresc considerabil, dacă îi vor aduce, atunci îmi doresc să ne depășim condiția. Nu avem probleme de lot, singurul caz ar fi cel a lui Mărginean, care are o problemă medicală și care nu s-a antrenat în această săptămână”.


 În clasament, LPS Sebeș se află pe treapta a doua a podiumului, cu cel mai bun atac și așteaptă cu optimism întâlnirea de sâmbătă. Prin retragerea celor de la Șoimii Pâncota, acesta va fi ultimul meci oficial din acest an.

Iată clasamentul seriei a 7-a: 

clasament-u19

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.