lps-sebesMerituoasa echipă LPS Sebeș U19, antrenată de profesorul Doru Oancea, își continuă parcursul aproape perfect din campionat. În urma rezultatelor foarte bune obținute până acum, ei ocupă poziția a doua în clasamentul seriei a șaptea. Pe lângă faptul că arată o formă fizică foarte bună, aceștia etalează un joc sportiv plăcut și modern, iar acest lucru se vede și în clasarea fruntașă pe care au reușit-o. 


 Două victorii legate cu Interstar și CSȘ Lugoj și ghinioniști cu Timișoara

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În etapa cu numărul doisprezece, formația din Sebeș s-a deplasat la Sibiu pentru întâlnirea cu Interstar. A fost o partidă antrenantă și foarte deschisă, astfel că au ”curs” și golurile. S-a terminat 4-1 pentru republicanii mari ai LPS-ului din Sebeș. Pentru formația antrenată de Doru Oancea au înscris, Oltean, Gombocz, Reti și Voinea. Disputată ca etapă intermediară, întâlnirea de pe teren propriu cu CSȘ Lugoj a consemnat încă un succes categoric. Lepesiștii sebeșeni au câștigat cu 4-0 prin golurile marcate de: Andreiu, Buliga, Oltean și Voinea.
Sâmbătă LPS Sebeș s-a deplasat la Timișoara pentru jocul cu ACS ASU Politehnica. Chiar dacă au controlat jocul de la un capăt la celălalt și au ratat mai multe ocazii clare de a marca, LPS Sebeș s-a văzut învinsă de pragmatismul gazdelor. Aceștia au înscris de două ori din cele trei ocazii avute de-a lungul partidei. S-a terminat 2-0 pentru gazde.

Antrenorul gazdelor de la ACS ASU Politehnica: ”profesore, ai avut ghinion

”Aș începe cu ceea ce mi-a spus antrenorul gazdelor după meci: ”profesore ai avut ghinion”. Am controlat categoric jocul, am ratat opt situații clare de gol, adversarul ajungând de trei ori în careu și au marcat de două ori. În unsprezece ani de antrenorat, am învățat ca la fotbal nu câștigă mereu cei mai buni, dar noi în acest sezon putem să ne considerăm și lipsiți de șansă. Noi am jucat cu formația standard, jumatate născuți în 1998 și jumătate în 1999. Important este că jucătorii mei joacă un fotbal plăcut și sper ca unii dintre ei să evolueze de anul viitor în ligile superioare ale fotbalului românesc” a declarat Doru Oancea, antrenorul celor de la LPS Sebeș.


Iată echipele de start:

poli-tmACS ASU Politehnica Timișoara

1
Imbrescu
3
Nicorici
5
Titu
6
Tismănaru
4
Țenche
8
Buda
19
Ciontu
17
Vlădic
7
Copoeru
13
Iakab
23
Țurcaș

Rezerve: 21. Muj, 9. Legardi, 11. Fluture, 16. Betea
Antrenor: Nastor Flavius

lps-sebes-juni-aÎn clasamentul Campionatului Național U19 seria a șaptea, LPS Sebeș ocupă poziția a doua cu nouăsprezece puncte, iar etapa viitoare va sta, pentru că seria a fost prevăzută cu un număr impar de echipe.

clasamentLPS Sebeș U17, o victorie și două înfrângeri

De partea cealaltă, republicanii mici ai LPS Sebeș, antrenați de Cosmin Groza, au pierdut întâlnirea de la Sibiu cu Interstarul, pentru ca apoi să se ”răzbune” pe cei de la CSȘ Lugoj învingându-i cu 3-0. Golurile junilor lepesiști au fost marcate de către Tocu Alin de două ori și Răcean Ricardo. În ultimul joc disputat la Timișoara, LPS Sebeș U17 a pierdut cu scorul de 4-1. Pentru lepesiști a marcat Răcean în minutul 65.

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.