lin-mg5Juniorii republicani A de la Metalurgistul Cugir au trecut peste insuccesul din etapa trecută contra celor de la LPS Bistrița și s-au impus miercuri în etapa a treisprezecea cu scorul de 1-0 în fața formației LPS “Szasz Adalbert” Târgu Mureș. Jucătorii echipei gazdă și-au dorit foarte mult să obțină victoria, deoarece treceau pe locul trei în clasament. 


Gazdele își trec în cont până la deschiderea scorului, alte două ocazii de a marca prin Milik min 25 șut respins de goalkeeperul oaspeților în corner și prin Udrea – min 30 șut din lovitură liberă,portarul oaspeților reținând balonul în doi timpi.
După numai șase minute gazdele reușesc să deschidă scorul prin Adrian Milik care a fost servit excelent de pe partea dreaptă de Monu și reia cu capul din 6 metri balonul în poartă.
În aceeași repriză, gazdele rămân în 10 oameni, Paul Șortan primând al doilea galben după o intrare cu talpa ridicată la un adversar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză amfitrionii au reușit să conserve avantajul din prima repriză, creându-și în inferioritate numerică alte trei ocazii de a înscrie și de a majora scorul. Vizitatorii au reușit să salveze două goluri ca și făcute–mingi scoase de pe linia porții la ocaziile lui Milik (62),Pașca (74). Ultima ocazie aparținând lui Florin Boga acesta a reluat din voleu, din careul mic în portarul advers.

Partida a fost una care s-a desfășurat în condiții vitrege, ploaia care a căzut necontenit pe toată durata meciului, facând terenul în unele zone impracticabil, cu multe bălți și noroi, mingea fie degajată sau șutată oprindu-se în dese rânduri.
Meciul a fost mutat pe stadionul “Parc”, gazonul de pe Cugir Arena fiind protejat pentru partida desfășurată în aceeași zi în Cupa României dintre Metalurgistul Cugir și Poli Iași.


Iată echipa de start:

sigla-metalurgistul-cugirMetalurgistul Cugir U19

1
Șoreață
2
Lăcătuș
4
Enache
5
Cioban
3
Monu
6
Mihălceanu
8
Milik
10
Pașca
11
Udrea
14
Boga
19
Șortan

Rezerve: 15. Mărunțel, 16. Burlacu, 21. Zuga, 25. Lazăr, 23. NatrapeiDupă acest meci, juniorii A ai Metalurgistului Cugir ocupă locul 3 în clasamentul Seriei a VIII –a a Campionatului Național U 19. În etapa următoare Metalurgistul Cugir se va deplasa la Reghin pentru confruntarea cu  Liceului Tehnologic Lucian Blaga.

Foto si textul de Sorin Giurca

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.