republicani-metalurgistul-cugir13Sâmbătă,juniorii republicani A de la Metalurgistul Cugir au câștigat la limită ,scor 3–2, meciul disputat pe teren propriu cu ultima clasată din seria a VIII a
campionatului rezervat juniorilor republicani, ACS Sepsi Sfântu Gheorghe, meciul contând pentru prima etapă a returului. În urma acestei victorii, Metalurgistul Cugir a urcat în clasamentul seriei a opta a Campionatului Național U 19 pe locul 4, cu 18 puncte.

Pentru amfitrioni au marcat Moga ( min 20 ) , Enache ( 51), Milik ( 74 – a doua reușită consecutivă ) , în timp ce cele două goluri ale oaspeților au fost marcate de Pakuci ( 34 , 85).

A fost al doilea meci consecutiv disputat de juniorii republicani acasă, după cel din etapa trecută, care de altfel a fost și pierdut cu ASA Târgu Mureș. Elevii antrenați de Cosmin Șuvaina au controlat meciul de la un capăt la altul, gazdele înscriind de trei ori în poarta “lanternei roșii”, dar blestemul ratărilor din meciul cu ASA nedorind să se rupă, acesta s-a menținut și pentru confruntarea de sâmbătă.

La fel ca în disputa din etapa trecută, amfitrionii au avut cele mai mari ocazii de a înscrie și în această partidă. Ultima clasată a dat o replică bună “sub” Drăgana, oaspeții au înscris de două ori ( pentru 2 – 1 și 3 – 2 ) și au menținut suspansul până la final. Aceștia au mai  avut o mare șansă de a înscrie în prima repriză prin Sigmond, dar mingea reluată de acesta din 6 metri a fost scoasă de pe linia porții de către apărarea cugireană. La finalul meciului oaspeții au reclamat neacordarea de către brigada de arbitrii a două penalty-uri în primul mitan.

Cei doi antrenori au trimis în teren următoarele formații:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

 

Metalurgistul Cugir ( antrenor: Cosmin Șuvaina): Paul Șorțan – Gyapias-
Burlacu , George Enache , Dumitru Zuga , Robert Milik , Laurențiu Monu, Bela

Danko, Moga, Cristian Lăcătuș, Simina, Viorel Codrea.

ACS Sepsi Sfântu Gheorghe ( antrenor : Deneș Sebestyen ): Vlad Ciba,
Roland Nagy , Molnar Szenegeto, Lajos Bartoș, Cosmin Bura , Balint Varga, Tamaș

Pakuci, Attila Sigmond , Eduard Stupu.


În următoarea etapă , Metalurgistul Cugir stă.

Text de Sorin Giurcă

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.