Una dintre echipele cu care ne putem mândri și care ne reprezintă cu succes la nivel național, în Campionatul U19, este LPS Sebeș. Echipa antrenată de profesorul Doru Oancea a avut un parcurs excelent, în prima parte a campionatului, la capătul căruia a ajuns pe prima poziție a seriei a șaptea. 


Nu cred că mai reprezintă pentru nimeni o surpriză faptul ca LPS Sebeș se află pe primul loc, având în vedere istoricul echipei antrenate de Doru Oancea. În ultimii ani, aceasta a fost ”abonată” mai mereu la primele locuri, iar dovada vie în acest sens, a fost chiar clasarea pe locul al doilea, în ediția trecută de campionat.
Repartizată în seria a șaptea a Campionatului Național, rezervat tinerilor născuți în anul 1998 sau mai mici, LPS Sebeș a făcut, sub comanda profesorului Doru Oancea, o primă parte de campionat perfectă. Cu nouă victorii, un egal și trei înfrângeri, dar și cu 50 de goluri marcate, tinerii LPS-ului au iernat în fotoliul de lider.


Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Ca rezultate, de la 2017 îmi doresc să fim cel puțin la nivelul lui 2016”

”Am avut un an 2016 cu rezultate foarte bune. Am terminat sezonul trecut pe locul al doilea în seria a 5-a a campionatului republican, iar acum la finalul turului, suntem pe locul 1. De menționat că, în linii mari, este aceeași echipă ca și sezonul trecut. Am jucat pe parcursul anului 24 de jocuri oficiale, am câștigat 19, avem o singură remiză și 4 jocuri le-am pierdut. S-au marcat 88 de goluri și am primit 28. De la anul 2017 îmi doresc să fim sănătoși și să ne putem pregăti la fel de bine, iar ca rezultate, să fim cel putin la nivelul anului 2016”, a concluzionat Doru Oancea, antrenorul celor de la LPS Sebeș.


LPS Sebeș își va face debutul, în cea de-a doua parte a campionatului, la jumătatea lunii martie și va întâlni în ”Arinii Sebeșului”, pe F.C. Interstar Sibiu.

Iată clasamentul seriei a 7-a:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.