republicani-metalurgistul-cugir15Miercurea asta s-a desfășurat încă o etapă din Campionatul Național al juniorilor sub 19 ani, mai precis runda cu numărul zece. Vremea de afară nu a fost una tocmai prietenoasă pentru desfășurarea în bune condiții a jocurilor. Reprezentantele noastre, LPS Sebeș și Metalurgistul Cugir, au jucat ambele în deplasare. Dacă prima a avut o misiune foarte grea, întâlnind primul loc al seriei a șaptea, cea de-a doua a jucat în compania lanternei roșii din seria a opta.

 • LPS Sebeș  pierde cu 7-3 la Reșița
 • Desfășurat ca un veritabil derby pentru prima poziție, meciul jucat miercuri la amiază la Reșița a fost unul deschis, presărat cu o mulțime de ocazii la ambele porți, dar și cu goluri frumoase. Gazdele Școlar Reșița, au profitat din plin de programarea intermediară inițială, astfel folosind șase jucatori de la echipa mare și marcând de șapte ori în poarta republicanilor mari ai LPS-ului din Sebeș, având un randament remarcabil. Diferența de scor a fost poate mult prea mare prin prisma faptului că junii șebeșeni au avut și un penalty ratat de Buliga, chiar și o bară, dar și alte mari ocazii de gol dintre care două singur cu portarul. Golurile tinerilor lepesiști au fost marcate de către Oltean de două ori și Reti cu un eurogol prin șutul trimis de la 30 de metri în vinclu.


Iată echipele trimise în teren:
csm_scolar_resita_logo
CSM Școlar Reșița U19

1
David
18
Bona
6
Doban
5
Dincă
13
Covit A.
8
Săndescu
15
Călin
10
Covit S.
11
Muselin
7
Epure
9
Krkelic

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rezerve: 2. Iancu, 3. Ivan, 16. Drăghici, 19. Nolovici, 12. Erceanu
Antrenor: Dan Potocianu

 

stema-albastra-gifLPS Sebeș U19

12
Lepădat
3
Cucea
4
Trif
6
Voinea
14
Gombocz
8
Reti
10
Buligă
17
Lăcătuș
7
Oltean
11
Mândroc
9
Szekely

Rezerve: 18. Cândea, 2. Zungar, 20. Mirca, 19. Andreiu, 13. D. Groza, 15. Velțan, 9. T. Szekely
Antrenor: Doru Oancea

În etapa viitoare, care se va disputata sâmbăta aceasta,  LPS Sebeș va întâlni pe teren propriu pe codașa seriei Șoimii Pâncota. Meciul contează pentru etapa a 11-a din seria a șaptea și va începe de la ora douăsprezece. În clasament junii lepesiști ocupă locul doi cu treisprezece puncte.

 

 • Metalurgistul Cugir U19 câștigă la Sfântu Gheorghe trei puncte importante 
 • Întâlnirea de la Sfântu Gheorghe s-a desfășurat pe un teren greu practicabil. Ploaia și-a facut de cap pe parcursul întregului joc, iar terenul moale punandu-și astfel aprenta asupra evoluției juniorilor. Chiar dacă a fost un meci de angajament, până la urmă republicanii mari ai Metalurgistului Cugir au câștigat întâlnirea cu scorul de 2-1.  Cioban și Codrea au înscris pentru cele trei puncte.
 • Iată echipa trimisă în teren:

  sigla-metalurgistul-cugir
  Metalurgistul Cugir U19
  metalurgistul-cugir-u19În clasamentul seriei a opta, junii Metalurgistului Cugir se situează pe poziția a patra cu nouă puncte acumulate. Etapa viitoare,care se va juca sâmbăta aceasta, vor întâlni pe teren propriu pe LPS Bistrița, iar meciul va începe de la ora douăsprezece.
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.