Unul dintre principalii jucători ai Industriei Galda de Jos în sezoanele precedente, Cătălin Ivașcu a schimbat echipa. După ce s-a bucurat de toate performanțele actualei divizionare terțe, promovând din Liga a 5-a până în Liga a 3-a, fundașul găldean s-a transferat la CS Soda Ocna Mureș, unde vrea să pună umărul la dezvoltarea proiectului din orașul salin.

Cătălin Ivașcu a fost piesă de bază în ”puzzle-ul” Industriei Galda de Jos în ultimii ani, însă în ultima perioadă a fost lăsat în afara lotulu ide Paul Ciucă, acesta evolând mai mult la satelitul divizionarei terțe. Acesta a contribuit din plin la ambele promovări ale echipei din Galda, din Liga a 5-a în Liga a 4-a, și din Liga a 4-a în eșalonul terț.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După 5 sezoane în ”galben-albastru”, Ivașcu a dat ”galbenul” pe ”alb” și va evolua din returul Ligii a 4-a la CS Soda Ocna Mureș, efectuând cantonamentul de iarnă cu echipa condusă de Ionuț Pereat și Ovidiu Maier și evoluând în toate partidele amicale.

„Am găsit la Ocna Mureș condiții foarte bune și oameni care își doresc să ajungă la performanță. Conducătorii de aici se bazează pe un plan bine pus la punct. Am fost primit foarte bine la echipă, cu brațele deschise, și cred că antrenorii s-au bucrat de aducerea mea. Îmi doresc foarte mult să joc, să o fac cât mai bine și să ajut echipa, dar și să revin la forma la care am fost în trecut”, a precizat Cătălin Ivașcu.

Născut pe 16 aprilie 1994, fundașul din Galda de Jos a efectuat junioratul la Unirea Alba Iulia, sub conducerea lui Neluțu Popa.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.