Unirea Alba Iulia - Olimpia Aiud6După ce România U 18 a trecut în primul meci la puternicul turneu internațional ”Roma Caput Mundi” de selecționata Angliei, partidă în care Nicușor Carnat, originar din Mihalț a marcat un gol și a oferit un asist, marți, România a învins selecţionata Under 18 a provinciei greceşti Pellas cu 1-0. Singurul gol a fost punctat de același Carnat, iar Cătălin Suciu a ținut intactă plasa porții sale.

Fotbaliștilor din Alba le priește convocarea la Naționala Under 18 a României pentru turneul ”Roma Caput Mundi” ce are loc în Italia. Nicușor Carnat a reușit al doilea său gol în două meciuri consecutive, după ce a punctat cu Anglia și cu selecționata Pellas.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La partida de marți contra selecționatei grecești, ambii reprezentanți ai județului Alba au fost titulari, Cătălin Suciu apărând poarta României, iar Nicușor Carnat fiind responsabil de acțiunile ofensive ale naționalei Under 18.

Singurul gol al partidei a venit în minutul 29, când Carnat s-a aflat la locul potrivit și a profitat de un balon șutat de un coleg, pe care l-a introdus în poarta goală.

Următorul meci al României va avea loc pe 3 martie, contra selecționatei Under 18 de amatori a Italiei. În cazul unui rezultat pozitiv România va evolua în finala competiției, care va avea loc vineri, 4 martie, partidă în care se vor întâlni câștigătoarele celor două grupe.

sursa foto: frf.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.