Muresul Vintu de Jos-Unirea Alba Iulia93După ce a ratat un transfer la Steaua București, portarul unirist Cătălin Suciu nu s-a demoralizat, considerând că la vârsta sa este mai important să evolueze decât să fie a 3-a rezervă de portar la fosta campioană a României. Lăudat de Gabriel Rotaru, antrenorul său de la naționala de fotbal Under 19 a României, Cătălin Suciu speră să prindă o oprotunitate de a evolua la Liga a 3-a sau maxim Liga a 2-a, dorind să ardă corect etapele fotbalistice și fiind extrem de obiectiv, acesta a precizat că ”nu sunt copt pentru Liga 1”.

Ofertele nu întârzie să apară pe numele lui Cătălin Suciu, însă până în momentul de față niciuna nu s-a materializat. S-a ratat transferul acestuia la Steaua, însă goalkeeper-ul unirist nu s-a demoralizat, ba chiar din contră, s-a ambiționat mai tare și își dorește să muncească mai mult pentru a acumula experiență și a face mai târziu pasul pe prima scenă a fotbalului românesc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cătălin Suciu a precizat că și-ar dori să ajungă la o formație de Liga a 3-a, unde să evolueze timp de un sezon, apoi să prindă un transfer în eșalonul secund și abia după aceste aventuri să ajungă în fotbalul mare din România.

”Din punctul meu de vedere încă nu sunt copt să pot face față la nivelul Ligii. Cred că ar fi un pas înainte să merg să prind experiență în eșaloanele superioare, aici mă refer la Liga a 3-a și Liga a 2-a. Am nevoie de meciuri mai tari, cu miză pentru că acolo se vede adevărata valoare, iar eu chiar am nevoie de astfel de dueluri. Sper să se rezolve ca în această vară sa pot pleca la o echipă din eșaloanele superioare și de acolo să acumulez cât mai multă experiență”, a declarat Cătălin Suciu.

După ce s-a pregătit în repetate rânduri cu Steaua București, Cătălin Suciu nu a ajuns la un acord cu echipa din capitală, iar acest fapt i-a dat un imbold și l-a ambiționat mai tare.

„Este o mare dezamăgire că nu am ajuns acolo. Orice jucător își dorește să ajungă la o echipă care joaca în cupele europene, mai ales Steaua. Pe mine sincer nu m-a afectat că nu s-a realizat transferul, mai degrabă m-a ambiționat să trag mai tare și cum spuneam anterior, poate că nu sunt copt pentru o echipă cu pretențiile Stelei. Decât să merg să ma antrenez cu Steaua mai bine joc meci de meci la o echipa de Liga a 3-a sau Liga a 2-a”, a mai precizat Cătălin Suciu.

Cătălin Suciu ar avea mai multe variante pentru un îmrpumut la nivelul eșalonului terț, inclusiv în județul Alba. Acesta este orginar din Galda de Jos și ar fi primit excelent să evolueze pentru propria comunitate. Mai mult, Cătălin este născut în 1998, putând să acopere un post de junior la echipele din Liga a 3-a, dar și la cele din eșalonul secund sau chiar Liga 1, după noile cerințe ale FRF.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.