Unirea Alba Iulia - Olimpia Aiud6Unul dintre cele mai bune produs din ultima perioadă a Unirii Alba Iulia, portarul Cătălin Suciu este intens căutat de cluburi din afara granițelor noastre. Având o statură impunătoare și un stil de joc destul de curat pentru vârsta sa, Cătălin Suciu poate să ajute clubul care l-a format și să aducă bani frumoși în vistieria Unirii Alba Iulia. Potrivit antrenorului și șefului clubului alb-negru, Mihai Dăscălescu, situația portarului albaiulian va fi decisă în următoarele două săptămâni.

Remarcat anul trecut de conducerea FRF după prestațiile de la Turneul de Elită al naționalei under 17, Cătălin Suciu poate salva clubul din Cetatea Marii Unirii. Mai multe cluburi din străinătate sunt interesate de serviciile portarului de 17 ani din curtea Unirii Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Cătălin Suciu este cel mai curtat fotbalist al clubului nostru în momentul de față. Într-adevăr sunt oferte din străinătate, iar în următoarele două săptămâni vom lua o decizie. Prețul jucătorului va fi stabilit în Consiliul Director”, a declarat Mihai Dăscălescu.

 

Un alt transfer ce vizează clubul unirist este cel al lui Denis Dup la Performanța Ighiu. Mihai Dăscălescu nu vrea să audă nici în ruptul capului de o plecare gratuită a jucătorului la echipa pregătită de Adorian Himcinschi, cerând ca grila de formare să fie achitată. Pentru a intra în posesia ”săgeții” din Munții Apuseni, Performanța Ighiu va fi nevoită să achite aproximativ 4.000 de lei către clubul unirist.

 

Reunire pe 25 ianuarie!

Mihai Dăscălescu a fixat reluarea antrenamentelor pe 25 ianuarie, la stadionul din municipiu. La acest apel a răspuns prezent și Marcel Rusu, secundul lui Dăscălescu, fostul portar simțindu-se mai bine după problemele de sănătate pe care le-a avut. Soarta clubului fanion al județului Alba rămâne în cpntinuare incertă în ceea ce privește finanțarea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.