IMG_9932Fost antrenor și portar la Unirea Alba Iulia, Gabriel Rotaru a ajuns să se ocupe de portarii de la Centrul de Excelență al FRF de la Târgu Mureș, precum și de internaționalii români de la selecționata Under 19. Gabi Rotaru nu a agătat încă ghetele în cui și la 45 de ani l-am putut vedea pe teren, sâmbătă, în poarta echipei Mureșul Luduș, la prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a contra Mureșului Vințu de Jos. Gabriel Rotaru a avut cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Suciu și l-a sfătuit pe acesta să plece din eșaloanele inferioare ale fotbalului românesc pentru a putea străluci mai tare.

Cătălin Suciu este la ora actuală cel mai bun produs al Unirii Alba Iulia, portarul scos în fotbalul mare de Vasile Ursu fiind la un pas de a prinde un contract la Steaua București. Cătălin nu a ajuns încă sub comanda lui Reghecampf, însă Gabriel Rotaru, antrenorul de portari de la reprezentativa Under 19 a României a precizat că goalkeeper-ul unirist este talentat și are un viitor frumos în față.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Cătălin Suciu este un portar talentat, însă mai are mult de muncit. Sper că va ajunge sus, adică la echipa mai cunoscute. Lucrând cu el i-am și spus că este păcat să se irosească la Liga a 4-a sau Liga a 5-a, nici nu știu unde joacă Unirea acum. Eu îmi doresc ca el să facă acest pas mare și să îl vedem cât mai repede pe sticlă”, a declarat Gabriel Rotaru.

Cătălin Suciu va împlini 18 ani abia la finalul acestui an, fiind un portar de perspectivă al fotbalului românesc, putând să reprezinte o soluție bună pentru cluburile care sunt nevoite să folosească juniori în eșaloanele primare, secundare și terțe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.