carnat suciu 1Naționala României de Fotbal Under 18 din care au făcut parte și albaiulianul Cătălin Suciu, respectiv mihălțeanul Nicușor Carnat a câștigat turneul internațional ”Roma Caput Mundi”.  România s-a impus în finala competiției contra Albaniei cu un neverosimil 5-0, partidă în care fotbaliștii crescuți de Unirea Alba Iulia, Suciu și Carnat au fost integraliști.

Cu 4 victorii pe linie, 3 în grupe și una în finală, România Under 18 a câștigat turneul internațional de fotbal ”Roma Caput Mundi” – ediția a 10-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În finala din Italia Cătălin Suciu a fost ”îngerul păzitor” al României închizând poarta naționalei, iar Nicușor Carnat a fost responsabil de creația jocului și a contribuit la marcarea a două goluri din totalul de 5 ale selecționatei în finala cu Albania.

Cei doi fotbaliști crescuți de Unirea Alba Iulia au fost printre cei mai buni jucători ai slecționatei Under 18, semn că județul Alba constituie încă o pepinieră importantă, dar și o rampă de lansare pentru tinerii iubitori ai sportului cu balonul rotund.

sursa foto: frf.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.