u 19 suciu chelaruJudețul Alba își păstrează câte doi fotbaliști la loturile naționale de juniori, după ce Cătălin Suciu și Nicușor Carnat au câștigat trofeul ”Roma Caput Mundi” alături de selecționata Under 18 a României, portarul unirist Cătălin Suciu a fost convocat și la stagiul de pregătire al naționalei Under 19. Acolo a ajuns și Marius Chelariu, mijlocașul Metalurgistului Cugir, un obișnuit al acestor convocări.

Cătălin Suciu (Unirea Alba Iulia) și Marius Chelaru (Metalurgistul Cugir) au fost convocați pentru duelul cu naţionala Under 19 a Finlandei, care va avea loc pe 8 şi 10 martie, de la ora 16.00, pe terenul de iarbă al complexului FRF de la Buftea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Această acțiune este ultima a naționalei conduse de Andrei Spier înainte de Turul de Elită ce va ave loc în Austria în perioada 24-29 martie.

CITEȘTE ȘI: SPECIAL: Cătălin Suciu – ”lingoul de aur” al Unirii Alba Iulia! Soarta echipei fanion este în mâinile sale!

Cătălin Suciu atrage priviri!

Portarul Unirii Alba Iulia este cel mai mic component al lotului Under 19 și un obișnuit al acestor convocări, el ajungând abia la finaul săptămânii în țară după ce a evoluat pentru reprezentativa Under 18 a României la turneul din Italia.

Faptul că jucătorul Unirii Alba Iulia este intens monitorizat nu mai reprezintă o necunoscută, însă goalkeeper-ul din Cetatea Marii Uniri a atras priviri de la mai multe cluburi din fotbalul mare urmând ca în perioada viitoare să se afle sub lupa acestora.

De partea cealaltă, Marius Chelaru este unul dintre cei mai buni mijlocași din lotul divizionarei terțe Metalurgistul Cugir, dar și un obișnuit al loturilor naționale, fotbalistul fiind împrumutat sub Drăgana de la CSMS Iași.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.