img_9920Caz unic în fotbalul din județul Alba! Un antrenor din Liga a IV-a, Alba a fost demis după trei victorii din trei etape! Costel Avram a fost înlocuit de la cârma echipei Sportul Petrești, în locul său fiind numit Marcel Zahiu. 

Se pare că debutul în forță nu a fost suficient pentru Costel Avram pentru a-i convinge pe noii conducători ai clubului că merită să rămână în continuare la timona echipei, iar aceștia l-au înlocuit cu Marcel Zahiu. Noul tehnician va fi ajutat din teren de Daniel Ianc, jucător ce va ocupa și funcția de antrenor secund.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Contactat telefonic, fostul antrenor al Sportului Petrești ne-a relatat cele întâmplate:

„Au fost câteva neînțelegeri și discuții contradictorii. Situația de la Petrești nu era clară de la început. Toată echipa a fost ținută în frâu de mine, Ioan Cutean și Petrică Homorozan”, a declarat Costel Avram.

De partea cealaltă, președintele echipei, Eugen Chirca susține că decizia de a-l înlocui pe Avram era pregătită din prima rundă.

„A fost decizia mea să schimb antrenorul. Eu vreau să-mi creez echipa mea de lucru, modalitatea de lucru. Am apelat la domnul Zahiu în primul rând pentru că e un localnic din Petrești și pentru că aveam nevoie de cineva cu experiență, de un antrenor cu toate actele în regulă”, a declarat Eugen Chirca, președintele echipei Sportul Petrești.

Plecarea lui Avram nu este una singulară, corabia petrifăleană mai fiind părăsită și de Ioan Cutean și de promotorul acestei echipe Petrică Homorozan, acesta ne mai prezentându-se nici la antrenamentele echipei de seniori, nici la juniori unde era antrenor principal.

În acest moment Sportul Petrești se află pe locul trei având 9 puncte din tot atâtea posibile, iar în etapa cu numărul patru, Marcel Zahiu va debuta contra celor de la Sântimbru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. CAZ UNIC IN ALBA! Patronul echipei SPORTUL PETRESTI, a fost indepartat de la echipa de catre presedintele Petrica Homorozan . vice-presedintele Ioan Cutean . antrenor-ul Costel Avram si de miseliile acestora. ….u sti foarte bine povestea Cataline …. dupa fapte si rasplata! … Felicitari conducerii pt alegerea facuta .

  2. Ce să faci cu Costelaş….anul trecut la cumpărat pe Neag ….Hidro şi a promovat …$$$$$$ mii băgate de Mihai de Germania ……o să jucăm în liga a lll a……pepsi …podul de piatră sa dărâmat vom face altul…… ;-):-!:-\B-)….2059….””””””

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.