Litigiul dintre Național Sebiș și Performanța Ighiu, în cazul legitimării fotbalistului senegalez Souleymane Keita, își va afla miercuri verdictul! În această săptămână, Comisia de Disciplină a băgat totul în aceeași oală, excepții, discuții pe fond, concluzii, iar miercuri se va pronunța! Cazul se lungea, însă până pe 10 iunie trebuie omologate toate rezultatele, astfel că presiune timpului își spune cuvântul! În altă ordine de idei, Performanța Ighiu a primit o amendă de 1000 de lei, după ce un suporter propriu a avut scandări rasiste la adresa lui Anagor, fotbalistul formației Millenium Giarmata!

Câteva zile ma isunt până la aflarea verdictului în cazul „Keita”, litigiu aprins între Național Sebiș și Performanța Ighiu, după partida tur, de mai bine de 6 luni! Miercuri, în ședința Comisiei de Disciplină s-a reluat cazul, însă mai mult în fugă, iar dacă presiune timpului, omologarea tuturor rezultatelor până la data de 10 iunie, nu își spunea cuvântul, probabil cazul se prelungea!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astfel, miercuri, pe 7 iunie, comisia federală va avea un verdict, după ce a analizat în toate părțile posibile acest dosar, care a ținut în stand-by seria a 4-a din Liga a 3-a!


  • 1000 de lei pentru scandări rasiste!

Așa cum v-am relatat încă la partida oficială, scandalul de rasism, în care jucătorul Millenium-ului GIarmata, Anagor, a fost strgat „cioară” de un suporter, acesta scoțându-și tricoul de joc și intrând la vestiare, fiind întors pe teren la insistențele lui Mihai Manea, Comisia de Disciplină a amendat clubul din Alba cu 1000 de lei, deși amenda putea fi mult mai mare.

„Nefericitul eveniment a fost punctat în raportul observatorului. Am scăpat ieftin, datorită faptului că eram la federație cu cazul Keita și am putut să fac apărarea, că altfel luam amendă între 5000 și 70.000. Nu se joacă cu așa ceva! Totuși, au înțeles că a fost un gest izolat, cu un singur suporter, nu mai mulți cum am văzut în raportul de observare. Nu poți să îi controlezi, să îi educi pe spectatori!”, a declarat Armando Popescu, finanțatorul Performanței Ighiu.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.