După „lupte seculare”, care au durat o jumătate de an, s-a dat verdictul în cazul „Keita” dintre Național Sebiș și Performanța Ighiu. Arădenii au câștigat la „masa verde”, scor 3-0, duelul tur, după ce au pierdut pe teren, scor 1-3, în deplasarea din Alba. Armando Popescu, finanțatorul Performanței Ighiu a precizat că „te doare mintea cum a fost judecat cazul” și se gândește dacă va depune sau nu recurs! 

Cu acest rezultat, Performanța Ighiu nu a coborât în clasament, rămânând pe poziția a 7-a, în timp de Sebișul a urcat pe podium. Armando Popescu s-a declarat consternat de soluția dat ăde Comisia de Disciplină, care arată așa:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Respinge exceptia lipsei calității procesuale active și exceptia tardivității plangerii invocate de CS Performanța Ighiu, ca neintemeiate. Respinge plângerea
formulată de catre National Sebis, ca inadmisibilă

Admite sesizarea FRF prin Secretar General și în temeiul art. 83/10/1 din RD se
sancționează CS Performanta Ighiu cu pierderea jocului prin Forfait disputat cu National Sebis în data de 19.11.2016 (3-0 in favoarea lui National Sebiș)”


  • Armando Popescu: „S-a reparat o greșeală, printr-o altă greșeală!”

Armando Popescu a făcut mai multe drumuri la București, în încercarea de a apăara clubul pe care îl finanțează în acest proces, fără rezultat în cele din urmă.

„A fost un prim dosar, care conținea contestația după joc. A fost repsins de Comisia de Disciplină, după ce a stat 6 luni la Comisia de Recurs, contestația trebuia depusă în timp util ș ia fost respinsă ca nefondată! În 13 mai, Național Sebiș face o plîngere disciplinară. Aceeași plângere o înaitnează direcției de competiții, că ăia, vezi Doamne, să se autosesizese și să depună sesizare la Comisia de Disciplină. Secretarul dă o rezoluție cu pixul, către Comisia de Disciplină, prin care se declină competențele, constatând că sesizarea nu trebuia depusă la ei. Se formează două dosare cu aceeași plângere!”, a declarat Armando Popescu.


  • „Îți vine să îție iei câmpii!”

Finanțatorul Ighiului a precizat că lucrurile nu vor rămâne așa, și chiar dacă nu va depune recurs, va cere o poziție oficială Federației.

„Sesizarea echipei Național Sebiș nu poate fi considerată autosesizare! A fost o harababură totală! După jumătate de an, Național Sebiș, nefiind în stare să își câștige cauzele direct, interpune acest departament al FRF. Chiar dacă există legătură între drept de joc și legitimare, departamentul nu se putea autosesiza! Îți vine să îți iei câmpii! Este o soluție „no comment”! Nu mă așteptam la așa ceva! S-a reparat o greșeală printr-o altă greșeală! Vreau să fac o adresă către Departamentul competiții să îmi răspundă oficial! Să știu dacă vorbim de autosesizare sau este o plângere a cărei competențe este declinată spre soluționare către Comisia de Disciplină”, a conchis Armando Popescu.

Una peste alta, Performanța Ighiu se pregătește de alt proces, în care fostul antrenor Vasile Ursu cere daune morale, precizând că a suferit probleme de sănătate după ce a fost demis de la club!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.