Dalia Sport Daia Română - Șurianu 1945 Sebeș111După ce a demisionat de la Mureșul Vințu de Jos (mutare anticipată de mult timp de absport.ro), cuplul de antrenor Mihai Manea și Raul Oargă se îndreaptă spre Șurianu Sebeș echipă cu care au semnat mai mulți „copii de suflet” ai acestora.

Deși menționează ca are nevoie de o pauză, Mihai Manea este foarte aproape de a prelua frâiele echipei Șurianu Sebeș, mai ales că Raul Oargă ofertează deja jucători pentru a face parte din lotul sebeșenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă mutarea celor doi antrenor pare una certă, semnele de întrebare se ridică asupra actualului antrenor al echipei, Doru Oancea.  Oameni de fotbal din Sebeș spun tot mai des că  tehnicianul ar putea fii cooptat de liderul ligii a V-a, din Seria a III-a, Sportul Petrești.

„Domnul Oancea face parte din familia Șurianu Sebeș. Va fi mâna mea dreaptă în club indiferent de situație. În condițiile în care acceptă vom conduce clubul împreună. Este foarte posibil să fie toți trei antrenorii echipei, depinde foarte mult de ei, dacă în primul rând vor putea colabora. Depinde dacă Doru Oancea va dori să rămână la nivelul gazonului sau dacă va dori să urce în tribună la munca de conducere”, a declarat Dani Popa, președintele echipei Șurianu Sebeș.

Trebuie precizat faptul că Mihai Manea și Raul Oargă s-au înțeles în vară și cu Unirea Alba Iulia, însă au refuzat metoda propusă de conducerea clubului din Cetatea Marii Uniri.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Cred ca s-ar putea sa fie același film ca si la Unirea cand Mihai i-a adus pe cei doi … Căutători de valori … Financiare ! Din pacate pt ei Unirea nu era Corabia cu pirați plină de comori aurite pe care sperau sa o găsească ci era un vas care plutea in neant fara a sa aibă o direcție a hârtii comorilor!!! … Si – atunci s-au întors la Muresul ( de la care plecaseră din pricina problemelor finaciare ) … urmând al doilea descălecat al celor doi la o echipa cu o situație financiară eu zic f buna pt acest nivel si ce sa vezi … A doua plecare din același motiv !!!!daca știai de problemele financiare cand ai plecat prima data de ce te-ai întors ???!!!.. Urmând sa pleci din aceleași motive!!!La aceasta întrebare sunt convins ca sigur nu ei ne pot raspunde!!!!Modelul lor de antrenorat pt liga a 4-a se bazează pe un lot de 30-35 de jucatori ( oare Sebeșul va putea plăti acest lot masiv? ca si cum s-a întâmplat la Vint ???ramanand fara bani doar pt luna Noiembrie !!! Au ajuns la Sebes cei doi pirați si au dat de alt pirat șef care a mai ofertat si alți 10 antrenori in acest tur … Culmea chiar înaintea meciului direct!!!!! V-om vedea daca pirații vor culege comorile Marii Moarte!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.