Surianu Sebes-Viitorul Santimbru22Arbitrul aiudean, Sergiu Popa (foto în centru) din Aiud a fost contestat vehement după prestația pe care aceasta a avut-o la la meciul dintre Universitatea Cluj și Unirea Tărlungeni. 

Sergiu Popa a fost acuzat de Mihai Teja că nu a acordat „șepcilor roșii” două lovituri de la 11 metri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Am avut două lovituri de la unsprezece metri şi am luat două galbene şi o eliminare pentru ele. Este incredibil! Nu vreau să comentez arbitrajul, dar mi se pare incredibil ca Unirea Târlungeni să aibă un arbitraj ca acesta la noi acasă. Nu ştiu ce interes ar avea arbitrii să tragă cu ei, nu văd de ce, nu înţeleg. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm , am dominat, dar ne-a lipsit prospeţimea , claritatea, ultima pasă”, a spus Mihai Teja, după meci pentru Liga2.ro

Partida dintre Universitatea Cluj și Unirea Tărlungeni s-a încheiat la egalitate 0-0. În județul Alba, Sergiu Popa este renumit pentru faptul că taxează orice tentativă de a simula, indiferent că aceasta este în careu sau în afara acestuia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

  1. Vezi bai desteptule, ti se pare ca tu esti un bun arbitru dar are cineva ceva cu tine. Ai auzit vorba aia: cand doi iti spun ca esti p****, pardon beat, e bine sa te duci sa te culci. Si acum imi pare rau ca ti-am dat doua peste ochi pentru cum ti-ai batut joc de Sebes in toate meciurile pe care le-ai arbitrat. Te mirai ca am avut ceva cu tine si dupa meciul castigat. ‘Te-nvartindu-te si sper sa ai inspiratia sa nu mai calci in viata ta in Arini!

  2. bine ma persecutatule lasa ca aranjam sa va fluiere numai aron nagy potora poate mai bateti si voi pe cineva ; deocamtdata platiti va amenzile si mai injurati sa facem si noi ceva de mos niculae ;

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.