Viitorul Santimbru-Performanta Ighiu14Performanța Ighiu s-a deplasat miercuri dimineață la Deva pentru un joc amical cu formația locală Cetate! La pauză scorul a fost egal, 1-1, după ce Ighiu a condus, iar în partea secundă s-au mai înscris patru goluri, scorul final fiind 3-3. 

Performanța Ighiu a deschis scorul în prima repriză. Bold a centrat excelent în careu, iar un apărător al gazdelor a trimis balonul în propria poartă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cetate Deva a egalat dintr-o lovitură de la 11 metri, asta chiar dacă inițial juniorul Miklos parase lovitura de pedeapsă. Până la pauză Fabian Himcinschi a irosit trei ocazii de a marca și de a aduce Performanța în avantaj.

După pauză Adorian Himcinschi a efectuat o serie de înlocuiri. Practic tehnicianul Performanței a mzat pe două echipe echilibrate din punct de vedere valoric.

După pauză Cetate Deva a preluat conducerea, însă după câteva minute Romică David a restabilit egalitatea.

Avea să fie 3-2 pentru Deva, însă fostul jucător al gazdelor Făgărășanu a restabilit egalitatea la 3.

Performanța Ighiu: Miklos – Bold, Vlădia, Toma, Cherecheș – Fetița, Keita, Circov, Weiner, F. Himcinschi și S. Turuș. Repriza a doua: Tiuț -Bold, Vlădia, Mintaș, Cornea, Gîț, Poiană, M. Boldea, Făgărășanu, R. David și S. Szekely.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.